Demi Moore la 52 de ani – Tinereţe fără bătrâneţe

Publicat pe

La 52 de ani, Demi Moore îsi păstrează aceeaşi siluetă perfectă, iar apariţiile sale pe covorul roşu continuă să fascineze.

 

După despărţirea dureroasă de Ashton Kutcher, viaţa sa pare să fi revenit la normal, actriţa concentrându-se asupra celor trei fiice pe care le are cu Bruce Willis şi frecventând în mod constant sala de gimnastică. S-a întors şi pe platourile de filmare, ceea ce i-a priit de minune.

 

Nemultumită de corpul său încă din adolescenţa, actriţa s-a lăsat transformată de medicii esteticieni, declarându-se satisfăcută de rezultat.

 

Nu a recunoscut niciodată aceste intervenţii, vreo 40 la număr după anumite zvonuri, însă se spune că a trecut prin numeroase liposuţii, că şi-a făcut implant mamar, injecţii cu colagen, lifting facial, remodelarea genunchilor, tratamente care au costat sume exorbitante.

 

Sub presiunea exercitată de Cetatea Filmului unde actriţele de peste 40 de ani sunt distribuite decât în roluri de soţii şi mame, Demi încearcă să fenteze trecerea anilor într-un stil propriu. Până acum, se pare ca i-a reuşit.

 

Foto: Hepta

 

Demi Moore la 52 de ani – Tinereţe fără bătrâneţeDemi Moore la 52 de ani – Tinereţe fără bătrâneţe

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter