(P) Sunny Beach , preferata românilor pentru vacanța de 1 Mai

Publicat pe

Poziționată într-un cadru pitoresc pe coasta Mării Negre, se întinde cea mai faimoasă și tinerească stațiune din Bulgaria: Sunny Beach. În fiecare an este vizitată de un număr record de români care aleg să-și petreacă câteva zile liniștite la plajă sau să petreacă în stil specific bulgăresc.

 

Cea mai populară și dezvoltată stațiune

Prețurile decente pentru cazare și masă, posibilitățile de petrecere a timpului liber, plaja bună și apele cristaline sunt doar câteva dintre calitățile stațiunii Sunny Beach. Dacă alegi să petreci Ziua Internațională a Muncii, la vecinii noștri bulgari, Sunny Beach este o alegere inspirată dacă ești în căutarea distracției în cadrul parcurilor acvatice, pe plajă sau în cluburile care împrejmuiesc întreaga linie de coastă.

Linia de coastă delicată, compusă din nisip fin alb, se întinde pe mai bine de 8 km și este premiată în fiecare an cu Steagul Albastru, pentru curățenie și facilitățile oferite turiștilor. Combinația unică dintre mare și munte, cu dunele domoale unde se găsesc plante rare protejate prin lege, și numeroasele resorturi moderne, clasează Sunny Beach în topul celor mai vizitate stațiuni de pe coasta Mării Negre.

Viața de noapte fulminantă este un atu principal al acestei stațiuni, astfel că majoritatea resorturilor și restaurantele organizează seri tematice tradiționale, prezentări de modă, evenimente culturale sau party-uri direct pe plajă. Dacă rămâi în cadrul complexului hotelier te poți bucura de dansuri și festivaluri, degustări de bunătăți locale sau diverse activități dedicate copiilor.

 

Nessebar, stațiunea pe care trebuie să o vizitezi

Dincolo de relaxarea la plajă sau distracție, ai posibilitatea să vizitezi și locurile din împrejurimile stațiunii Sunny Beach. La câteva minute distanță, vei găsi Nessebar – perla de la Pontus Euxin, unde ai impresia că ai călătorit cumva în timp într-o lume a pescarilor, când bărcile romanilor ancorau în portul mic al satului, în urmă cu mii de ani.

Partea istorică a Nessebarului, întinsă pe o mică peninsulă legată de uscat printr-un istm, păstrează casele din lemn cu mori de vânt, străzi pietruite și bisericile medievale din cărămidă, fiind inclusă în patrimoniul mondial UNESCO.

 

De Mădălina Isar

Hai in Bulgaria de 1 Mai!

Oferte speciale 1 Mai Sunny BeachHotel Riu Helios Paradise 4* – tarife de la 130 euro/persoana, 3 nopti de cazare cu all inclusive, transport individual. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter