Remake-ul “Dirty Dancing” – Misiune imposibilă pentru actorii din rolurile principale?

Publicat pe

Curând va apărea remake-ul celebrului film al anilor ‘80 Dirty Dancing, produs de ABC. Ținând cont de faptul că vorbim nu doar despre o producție iconică, ci și despre niște actori pe măsură, e greu de imaginat că filmul are sorți de izbândă…

 

Premiera filmului de televiziune, care va dura trei ore, va avea loc pe data de 24 mai, iar producătorii săi sunt extrem de încrezători că va fi un succes. Deși anul acesta s-au împlinit 30 de ani de la apariția filmului original, puțini sunt cei care nu au văzut povestea de dragoste dintre faimosul Johnny Castle (interpretat de regretatul Patrick Swayze) și Baby (Jennifer Grey) sau care nu au dansat măcar o data pe una dintre melodiile din film. Nu doar scenele de dans sunt greu de reprodus, ci și chimia fabuloasă dintre personajele din film, așadar noua distribuție a filmului a avut o misiune extrem de dificilă.

 

Cu atât mai mult cu cât scenariul actual îl va copia pe cel original, rămâne de văzut cât de greu le va fi celor doi actori din rolurile principale , Abigail Breslin (20), starul din Scream Queens, și Colt Prattes (47), actor și fost dansator al lui Pink, să performeze atât de bine, încât comparația cu ceilalți doi protagoniști, inevitabilă, de altfel, să nu le fie complet defavorabilă.

 

Actorii sunt foarte optimiști și chiar au postat recent pe conturile lor de socializare fotografii cu imagini de la filmări – un mic teasing pentru fanii lor, însă nu puțini sunt cei care au fost extrem de dezamăgiți, considerând ori că e vorba despre o comedie, ori despre o glumă proastă. Până la proba contrarie, noi le acordăm un vot de încredere celor doi protagoniști și vă invităm să faceți singuri comparația privind galeria foto.

 

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, ABC

Remake-ul Dirty Dancing' –  Misiune imposibilă pentru actorii din rolurile principale?Remake-ul Dirty Dancing' –  Misiune imposibilă pentru actorii din rolurile principale?
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter