Recomandare de weekend de la Inna

Publicat pe

Weekendul Floriilor vine cu recomandări din partea Innei. Fie că te gândești să pleci într-un city break, fie că  rămâi acasă, artista are câteva propuneri super interesante pentru tine.

Vacanță: De fiecare dată când am două-trei zile libere îmi place să mă relaxez în Barcelona, unul dintre cele mai frumoase orașe din lume. Pot spune chiar că este a doua mea casă 🙂 Îmi place să mă bucur de soare, de plimbări relaxante cu bicicleta, de locurile unde pot bea o cafea bună și cele mai sănătoase și creative feluri de mâncare.
Pentru o vacanță mai lungă, recomand oricând cu placere Costa Rica cu plajele ei frumoase și sălbatice, cu oamenii relaxați și primitori, cu mâncare sănătoasă și bio. Cred că este una dintre destinațiile de vis dacă vrei liniște.
Serial: Urmăresc cu plăcere „Game of Thrones”, aștept deja cu sufletul la gură să apară noul sezon. Este un serial care m-a prins foarte tare. De asemenea, de curând, am început să mă uit și la „Emerald City”, unde mă bucur să o văd pe Ana Ularu. Este o actriță minunată și mă bucur pentru reușitele ei.

Citește și:

Inna lansează „Me Gusta”, prima piesă compusă integral de artistă

Inna – cele mai HOT ipostaze 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva