(P) Delta Dunării, paradis pentru turiștii în căutare de relaxare

Publicat pe

Magnet pentru turiștii străini, mai ales în sezonul estival, Delta Dunării poate fi acum descoperită mult mai ușor grație Ofertelor Speciale pregătite de Gulliver Delta Resort 3* Uzlina!

Tarife imbatabile la vacanțele Gulliver Delta Resort!

Rezervă acum un sejur Delta pentru Seniori sau Delta pentru Toți la tarife accesibile de la 749 lei/persoană, respectiv 799 lei/persoană și bucură-te de cele mai tari experiențe de vacanță în Delta Dunării! Pachetele turistice includ 3 sau 4 nopți de cazare cu pensiune completă tip bufet, transport autocar București, transfer barcă Murighiol-Uzlina-Murighiol, valabil pentru plecările din 27.06; 04.07; 11.07, conform programului ales.

Dezvoltat în armonie cu natura, dar în același timp dispunând de numeroase facilități turistice, Gulliver Delta Resort 3* este un hotel tradițional aflat în inima Deltei Dunării, la circa 15 minute distanță de mers cu barca din Murighiol, la intersecția dintre brațul Sf. Gheorghe și canalul Uzlina.

Familiile și seniorii găsesc aici o atmosferă liniștită perfectă pentru relaxare în natură: grădina luxuriantă adăpostește hamace, balansoare, pontoane de pescuit și foișoare pentru privit apusul, dar și un loc de joacă special amenajat pentru cei mici. Vara, răcoarea este asigurată la piscina generoasă, înconjurată de șezlonguri cu umbreluțe.

În plus, poți porni cu barca pe lacuri și canale chiar și la apus, prilej excelent să te bucuri de peisaje magice: malurile ca niște panglici delicate sunt pictate în roșu-oranj, iar lacurile devin liliachii.

Regiunea cu atmosferă tihnită, sate de pescari și peisaje pitorești

Flora și fauna unice clasează Delta Dunării în topul celor mai bogate regiuni din întreaga lume, iar un sejur în acest paradis îți oferă prilejul excelent să descoperi adevăratele bijuterii ale acestui loc.

Ideală pentru relaxare în natură, departe de grijile cotidiene, Delta Dunării te întâmpină cu lacuri cu apă ca smaraldul, acoperite de pături de nuferi și lotuși roz. Pădurile bătrâne de stejar ascund mamifere rare și plante unice în țara noastră, cum este liana grecească ce poate fi întâlnită doar la Letea și Caraorman.

De asemenea, Sulina și Sfântu Gheorghe, două localități însorite și tradiționale, se mândresc cu cele mai late plaje sălbatice arcuite la locul unde Dunărea se varsă în Marea Neagră, așa că nu le poți rata.

Dacă ai înclinații cultural-religioase, într-un tur opțional poți să explorezi Dobrogea de Nord, unde vei vizita cele mai de seamă mănăstiri: Cocoș, Celic Dere și Saon, dar și Martirionul de la Niculiței (locul unic în lume unde au fost descoperite moaștele a 3 martiri creștini).  

De Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Oferta Speciala Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

*Delta pentru Seniori  – 4 zile: tarife de la 749 lei/persoanaplecarile din 27.06; 04.07; 11.07.

*Delta pentru Seniori – 5 zile: tarife de la 849 lei/persoana – plecarile din 23.06; 30.06.

*Delta pentru Toti4 zile: tarife de la 799 lei/persoana – plecarile din 27.06; 04.07; 11.07.

*Delta pentru Toti5 zile: tarife de la 899 lei/persoana – plecarile din 23.06; 30.06.

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu pensiune completa tip bufet, transport autocar București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. *Oferta Speciala este valabila pentru plecarile mentionate, in limita locurilor disponibile. Posibilitatea de a achita cu tichete de vacanta! Detalii pe www.besttourism.ro, cerere oferta [email protected], telefon: 021 794 75 07; 0735.314.742 sau 0784.215.623.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter