Motivul pentru care Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărțit. Lady Gaga nu are nicio legătură

Publicat pe

Am putea spune că este despărțirea anului în showbiz-ul internațional! Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărțit, deși au împreună un copil. Se pare că motivul separării nu este Lady Gaga, ci este o altă situație. 

S-a speculat mult că între Lady Gaga și Bradley Cooper există o chimie și că vor forma un cuplu, însă situația este alta. Irina Shayk și Bradley Cooper și-au spus adio, chiar dacă împreună au un copil. O sursă apropiată fostului cuplu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care cei doi s-au despărțit.

Se pare că Irina Shayk considera că nu primește suficientă atenție din partea iubitului său și era nefericită. Vedeta simțea că tot ce o mai leagă de Bradley Cooper este fetița pe care o au.

„Recent, Irina a hotărât că a suportat destul. Nu a simțit că primește nivelul de angajament pe care și-l dorea, iar certurile constante le-au făcut viața insuportabilă. Erau doi oameni diferiți și, din momentul în care au realizat că fetița îi ținea împreună, au decis să se despartă.

Aproape că s-au despărțit în perioada premierei A Star is Born, însă au fost sfătuiți să nu facă acest lucru, pentru că despărțirea ar fi pus filmul în umbră. Când turneul de promovare al filmului a luat sfârșit, Irina s-a gândit că au o șansă să repare relația, însă nu a funcționat conform planului. Irina chiar a avut speranțe mari pentru viitorul lor împreună și a simțit că, odată ce copilul se va naște, vor găsi timp să se căsătorească, dar acest plan nu s-a materializat. Voia mai mult de la Bradley. Însă era nefericită și a petrecut prea mult timp străduindu-se să repare această relație'a precizat sursa, pentru ET.

FOTO: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter