Andreea Bălan face terapie de 3 ani. Cântăreața are o mare suferință: "Mă doare! Nu mai pot avea copii"

Publicat pe

Andreea Bălan a dezvăluit că de trei ani de zile merge continuu la terapeut. Are grijă de sănătatea ei și fizică și morală. A trecut printr-o mare suferință, când a aflat că nu mai poate deveni mamă niciodată!

În urmă cu trei luni de zile, Andreea Bălan a suferit o intervenție, chiar după ce a născut al doilea copil. A fost la un pas de moarte, dar medicii au salvat-o. A aflat după că nu mai poate avea copil. Atunci, ea a simțit nevoia de consiliere, de ajutor specializat.

Astfel, de trei ani de zile merge la terapeut. Vorbește și de copii, dar și de suferința care o apasă.

„Terapeuta mea îmi spune că trebuie să am răbdare. Îmi repetă mereu să am răbdare, să am răbdare, că o să fie bine. Acum la terapie nu mai vorbești despre problemele din copilărie, ci despre copilăria copiilor tăi. Și despre problemele care apar acum. Nu mai e loc de mine la terapie, e loc de copii.

Nu am întrerupt. De trei ani tot merg, Acum am avut nevoie de terapie și să trec peste ce mi s-a întâmplat, să trec mai ușor, să accept ce mi s-a întâmplat. Mi-a fost foarte greu să înțeleg de ce mie. Nu a existat o prevestire sau niște simptome. A fost un șoc. Eu nu mai pot să fac copii, mă doare și mă deranjează!”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan, de urgență la spital cu fetița cea mică. Care e acum starea de sănătate a micuței Clara

Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital cu fetița ei, mezina familiei. Clara a avut anumite probleme și a cerut ajutorul medicilor. Se pare că împreună au depășit aceste dificultăți, iar acum se simte bine. 

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter