Vacanță în Delta Dunării prin programul Plătește 1, Merg 2!

Publicat pe

Raiul păsărilor, muzeu al biodiversității și cel mai tânăr pământ european – Delta Dunării este un ținut al superlativelor extrem de ofertant pentru toate categoriile de turiști. Descoperă Rezervația Biosferei din UNESCO într-o escapadă în prima lună de vară, prin programul Plătește 1, Merg 2 la Gulliver Delta Resort 3*!

Începutul sezonului estival vine cu tarife reduse cu până la 50% la vacanțele Delta pentru toți și Delta pentru Seniori de la Gulliver Delta Resort 3*, valabil pentru plecările din 06.06, 13.06 și 20.06! Pachetele includ 3 nopți de cazare cu pensiune completă tip bufet, transport autocar și transferuri cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, la prețuri începând de la 599 lei/persoană/seniori (redus de la 1198 lei/pers.) și de la 609 lei/persoană/toți (redus de la 1218 lei/pers.), conform programului ales.

Facilități excelente de vacanță

Gulliver Delta Resort 3* Uzlina este locația perfectă pentru relaxare în natură, unde poți evada departe de orașele aglomerate și de grijile cotidiene. Aflat la intersecția dintre brațul Sf. Gheorghe și canalul Uzlina, complexul asigură priveliști excelente asupra Deltei Dunării.

Familiile cu copii, seniorii sau tinerii dinamici au parte de momente de vacanță memorabile în acest ținut pitoresc, dar în confortul facilităților moderne de la Gulliver Delta Resort 3*. Grădina generoasă umbrită de salcii plângătoare ascunde balansoare, un loc de joacă pentru cei mici, o piscină împrejmuită de șezlonguri, dar și pontoane ideale pentru pescuit.

Tărâmul magic de explorat în iunie!

Delta Dunării este o adevărată bancă de gene, datorită celor peste 5000 de specii care viețuiesc aici, ocupând locul 3 mondial ca importanță ecologică.

Descoperă ținutul nemărginit al Deltei Dunării într-o excursie opțională cu barca spre habitatul păsărilor săbatice sau pe distanțe mai lungi, în căutarea monumentelor naturale. Rezervația Biosferei este un adevărat paradis pentru pescari, ornitologi sau cei pasionați de fotografii, așa că nu este exclus ca Delta să devină destinația ta preferată de vacanță.

Aventurează-te pe dunele de nisip de la Letea – pădurea considerată Jungla României, ce adăpostește ultimii cai sălbatici din Europa. În schimb, dacă cauți relaxarea o vei găsi cu siguranță pe plajele sălbatice de la Sulina – cea mai însorită localitate din România și la Sfântu Gheorghe – acolo unde Dunărea se îmbrățișează cu Marea Neagră.

 

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Ofertă Specială Plătește 1, Merg 2 – Sejur Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

*Delta pentru Seniori – tarife de la 599 lei/persoana (plecarea din 06.06) si de la 619 lei/persoana (plecari din 13.06 si 20.06).

*Delta pentru toti – tarife de la 609 lei/persoana (plecarea din 06.06) si de la 669 lei/persoana (plecari din 13.06 si 20.06).

Servicii incluse: 3 nopti de cazare conform programului, pensiune completa tip bufet, transport autocar Bucuresti, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. *Oferta Plătește 1, Merg 2 reprezinta 50% reducere din tariful standard de la 1198 lei/persoană, valabila pentru plecările din 06.06; 13.06 și 20.06! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter