Trupa Vunk va face “Înconjurul lumii”

Publicat pe

Trupa VUNK va face Inconjurul lumii' in 23 de zile cu un turneu acustic in care va canta cele mai iubite, fredonate si cunoscute piese ale sale intr-o reinterpretare unica.

vunk1

Turneul porneste de la ideea ca Romania nu este o tara, ci o lume, iar din 13 martie pana in 4 aprilie, trupa VUNK va ajunge in 18 orase pentru a-si intalni fanii si a regasi frumusetea lumii romanesti in toate colturile ei. Fiecare oras din Romania este pentru trupa VUNK un oras al minunilor, iar fiecare spectator reprezinta pentru ei o comoara pe care vor sa o descopere si sa o aprecieze personal intr-o intalnire plina de emotie si de vise implinite.

 

Inconjurul lumii este cea mai mare provocare a noastra din ultimii 4 ani, pentru ca mergem in 18 orase cu un altfel de spectacol decat cel pe care il stie lumea. Reinterpretarea, reorchestrarea tuturor hiturilor VUNK intr-o cu totul alta forma, cu alt sound si alte ritmuri, ne-au facut sa ne reindragostim de unele dintre piesele noastre, sa le redescoperim. Asta o sa se intample si cu toti cei care vor veni la aceste concerte, vor reinterpreta si ei versurile noastre si tot ce spunem printre randurile lor', declara Cornel Ilie, solistul trupei VUNK.

 

In deschiderea concertelor, cei prezenti in sala o vor asculta pe Alexandra Usurelu: Tot ce se va intampla in acele ore in sala va fi deosebit de emotionant, pentru ca venim in aceste orase sa ne cunoastem mai de aproape fanii si le vom propune sa facem un schimb de vise. Pe unele speram sa le si putem implini. Cu siguranta, unul dintre visele noastre se indeplineste incepand cu 13 martie, cand vom pleca in acest turneu', adauga Cornel Ilie.

 

Toate concertele vor incepe la ora 19.00, iar mai multe detalii pot fi gasite pe pagina oficiala de Facebook a trupei (https://www.facebook.com/VunkOfficial).

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter