Vacanta in Paris

Vacanta in Paris

Vacanta in Paris

Tentatii nocturne.

Opriti-va pentru o bere sau un cocktail, la clubul La Palace, condus de excentricul Mick Hucknall, solistul trupei Simply Red. Clubul atrage ca un magnet pe cei din lumea modei, asa ca nu e exclus sa vedeti doar tinute Donatella Versace sau Dolce&Gabbana, ci chiar sa dati nas in nas cu purtatori ai acestor nume!

Cumparaturi.
Cine nu face cumparaturi aici a vizitat degeaba Parisul! Nu uitati, totusi, ca anul acesta Paris a fost desemnat cel mai scump oras european, devansand Londra! Iar in cazul tranzactiilor imobiliare, e recomandabil sa tineti cont de vorba croitorului: masurati de doua ori si taiati o data. In selectul cartier Marais, un apartament costa si 3.500.000 de euro!

Unde se poate sta.
Daca nu v-ati hotarat inca pentru Ritz, incercati la niste hoteluri mai accesibile. La Hotel Victoires Opera, o camera single costa 165 de dolari pe noapte, iar la unul si mai pretentios, precum Villa Lutece Port Royal, o camera similara ajunge la 240 de dolari.

Pareri despre Paris…

Beatrice Rancea:

'Prima data am avut sansa sa merg la Paris cu spectacolul 'Medeea, al lui Andrei Serban. Acea excursie m-a inspirat pentru piesa 'Cocosatul de la Notre Dame, dupa Victor Hugo. A doua oara, am prins la Paris Ziua Nationala a Frantei si am vazut un superb foc de artificii pe muzica clasica si preclasica.


Dan Negru:
'Cine a fost la Paris spune ca a fost fascinat de Notre Dame sau de Louvre, mie insa mi-a placut Disneyland. A fost senzational, am primit autografe de la Mickey Mouse si de la Popeye. E singurul loc unde te simti din nou copil. Cea mai scumpa amintire din Paris este o fotografie cu Turnul Eiffel, de la inceputul secolului trecut.


Dana Razboiu:
'Pana acum, am fost la Paris de trei ori. Prima data am participat la o intrunire studenteasca si am locuit intr-un campus universitar. Dar ultima excursie a fost, desigur, cea mai frumoasa,prilejuita de casatoria mea, in capitala Frantei. Atat eu cat si sotul meu, Ovidiu, ne gandim la Paris in primul rand ca la orasul indragostitilor.

de Horia Ghibutiu

Fotografii: Luana Pesa

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro