Viata la peste 3000 de metri altitudine

 Revista VIVA
.

Pentru adevaratii fani ai sporturilor de iarna, sezonul de schi nu poate incepe niciodata prea devreme. La inceputul acestei ierni, Luana Danet a testat partiile de la Stubai, Kaunertal si Hintertux, trei dintre cei cinci ghetari din Tirol, Austria.

GHETARUL KAUNERTAL

De la Stubai, in doua ore de mers cu masina, am ajuns la Feichten, in zona Kaunertal. M-am cazat la Feichtnerhof Hotel (www.feichtnerhof.at) si am dormit mai fericita ca niciodata dupa prima zi de schi pe anul acesta. A doua zi, m-am imprietenit imediat cu cel mai tanar ghetar tirolez.

Desi zona de schi este mai putin extinsa (12 km de partii rosii, 12 km de partii albastre si 6 km de partii negre), Kaunertal compenseaza prin atmosfera si prin peisaj. |n imensul sau Snowpark, distractia este garantata atat pentru schiori, cat si pentru snow-boarderi. Mai mult de 30 de km off-piste ii fac pe amatorii de senzatii tari sa le bata inima cu putere. Dupa o fotografie la granita cu Italia si un pr=nz la celebrul restaurant WeiŸsse, m-am pregatit pentru intalnirea cu Hintertux.

GHETARUL HINTERTUX
Partiile sau Palatul de Gheata nu au fost pentru mine o noutate, pentru ca le stiam si le iubeam de anul trecut, cand mi-am petrecut vacanta la Tux (unde, de altfel, ma pregatesc sa plec din nou, in curand, tot in vacanta. Da, e destinatia mea preferata!). Hotelul Klausnerhof (www.klausnerhof.at) a fost inca o descoperire fantastica, unde am savurat o cina gourmet si m-am relaxat intr-un jacuzzi exterior, admirand cu un pahar de sampanie in mana crestele muntilor inzapeziti si zambindu-mi in gand ca fericirea exista.

Luana Danet
Foto: Tirol Verbung

 

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton