[VIDEO] Ştefan Bănică – 2 Concerte pentru a sărbători Ziua Femeii

Publicat pe

Ştefan Bănică susţine, pentru al patrulea an consecutiv, concerte acustice la Circ & Variete Globus din Capitală, pe 7 si 8 martie, de la ora 19:30, sărbătorind astfel Ziua Femeii cu cele mai frumoase cântece de dragoste.

 

Stefan Banica

Titlul concertelor din acest an a fost dat de cel mai nou material discografic al artistului, lansat la sfârşitul anului 2013, ,,Love Songs'- Live Acoustic, al 15-lea album de autor din cariera. Pe acest disc, Ştefan Bănica a adunat 13 cantece de dragoste, înregistrate live în timpul concertelor din luna martie 2013, piese care redau atmosfera creată la aceste spectacole.

,,Este un alt tip de spectacol faţă de concertele care m-au consacrat. Acest gen, acustic, se bazează, în primul rand, pe emoţie, acurateţe şi un contact direct şi mult mai apropiat faţă de spectator. Concertul acustic presupune un sunet cald, în care textele, mesajele cântecelor sunt puse în valoare, mai ales că vorbim despre cantece de dragoste. Aceste concerte din luna martie constituie încă un prilej de a scoate în evidenţă trupa cu care cânt, formată din unii dintre cei mai buni instrumentişti din ţară. Anul acesta am să încep să promovez în concetele mele şi tinere talente, care merită atenţia publicului. Aştept cu drag să ne întâlnim pe 7 şi 8 martie, la Circ & Variete Globus', a declarat Ştefan Bănică.

 

După succesul înregistrat la concertele acustice din 2011, 2012 şi 2013, Ştefan Bănică revine la Circ & Variete Globus pentru al patrulea an, pentru a sărbători femeia, într-o lună de graţie care îi este dedicată, punând astfel bazele unei noi tradiţii.

 

Dacă, în decembrie, la Sala Palatului din Capitală, Ştefan Bănică, prin concertele sale, întâmpina Crăciunul cu multă energie şi atmosfera magică specifică sărbătorilor de iarnă, în luna martie, într-un spaţiu neconvenţional, cu accent pe emoţie, căldură şi un contact direct cu publicul, artistul aduce în dar, în mod special doamnelor şi domnisoarelor, un buchet cu cele mai frumoase cântece de dragoste.

 

Concertul unplugged presupune o reinterpretare a cântecelor într-o altă variantă faţă de cele cu care publicul este obişnuit de pe discuri sau din alte show-uri, folosindu-se instrumente acustice, sunetul fiind unul cald, ce conferă emoţia specifică acestui gen de spectacol care se desfăşoară într-un spaţiu mai intim.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wrsRjzleV8s[/youtube]

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter