Jennifer Garner – Cele mai frumoase rochii de pe covorul roşu

Publicat pe

Jennifer Garner este una dintre actriţele de la Hollywood care au reuşit să găsească echilibrul între viaţa de familie şi cariera profesională.  

 

Formează alături de Ben Affleck unul dintre cele mai durabile cupluri, este mama a trei copii extraordinari, iar acum revine pe marile ecrane într-unul dintre cele mai importante filme ale anului, Dallas Buyers Club', jucând alături de Matthew McConaughey.

 

Si, dacă în viaţa de zi cu zi preferă ţinutele casual, optând pentru jeanşi, tricouri sau pulovere, pe covorul roşu, Jennifer se transformă într-o divă. Fie ca alege creaţiile Oscar de la Renta, Gucci sau Vivienne Westood, această girl next door' primeşte numai cuvinte de laudă din partea criticilor de modă. Iat-o în unele dintre cele mai frumoase ţinute de până acum:

 

Foto: Hepta

 

Jennifer Garner – Cele mai frumoase rochii de pe covorul roşuJennifer Garner – Cele mai frumoase rochii de pe covorul roşu

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter