Vietnam

Publicat pe

Din Saigon poti face o excursie de vreo 2 ore cu masina pana la Cu Chi, un sat saracut, dar foarte vizitat de turisti, un fost front de razboi, unde se afla un sat sapat sub pamant. Galerii de zeci de metri in intuneric bezna ii fereau acum 40 de ani pe localnici de americani. O deschidere de cateva zeci de centimetri patrati, acoperita de frunze si tusti! nu se mai vedea picior de localnic. Gasesti, ca peste tot, o sumedenie de suveniruri. Sfatul este sa iti iei cateva sepci verzui de luptator in Viet Cong: daca vii cu asa ceva acasa pe post de cadou pentru baieti ii vei da pe spate…

Vietnam
Vietnam

Cultura vietnameza, un program artistic 2 in 1
Dupa o calatorie agreabila cu barca, vei poposi la o ferma de ananas. Bonus pentru achizitiile aromate, ai parte si de un miniprogram artistic oferit de gazde. Daca suporti muzica data foarte tare mergi si la teatrul de papusi pe apa (mai jos). E ceva tipic vietnamez, colorat si forte haios. Faptul ca se desfasoara in limba de bastina nu ii impiedica pe turistii de peste tot sa exclame incantati.

Vietnam

Toata fauna marina
Creveti, peste sabie, raci prajiti. Toata fauna marina poate sosi in farfuria ta. Cu conditia sa-ti fi luat corect comanda… Noua ni s-a intamplat sa primim altceva. Comanzi in engleza raci fierti si primesti galuste de orez. Important este sa ai umor. Nu te poti supara pe ei…

Vietnam

Cosmin Tudoran (Casa Locco)
„Mi-am propus sa fac ceva «special» in Vietnam. Vreau sa fiu in viitor unul dintre milioanele de participanti la trafic, calare pe motoreta. Cu 5$ si putina limba gimnastica am reusit. Vietnamul reprezinta marele punct de interes turistic al anilor 2008-2009. Inteleg si de ce. Fata de tutorele Thailanda, turismul nu a alterat tara intr-atat. Asa ca, daca vrei sa vezi originalitatea, frumusetea, culoarea, cultura fara sigle celebre worldwide, go 4 it! Acum e timpul. Preturile sunt fantastice, cu 1000$ pentru o saptamâna te simti rege. 7$ pentru un masaj? Cum ti se pare?

Iuliana Alexa, Fotografii Autoritatea Turistica a Thailandei

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter