VIP la VIP trage

Publicat pe

Anca Serea, Andreea & Andrei Aradits, Alice Năstase-Buciuta, Ioana Ginghină & Alexandru Papadopol, Giulia Anghelescu, Giulia Nahmany, Oana Roman, Simona & Rareş Dragomir, Tily Niculae, alături de copiii lor, au fost provocaţi de către Cinema City la o şedinţă foto inedită, într-o sală VIP. S-a povestit, s-a glumit şi s-a râs mult, iar vedetele au recunoscut: fie că îţi doreşti o întâlnire romantică, o seară cu fetele sau o ieşire cu familia, conceptul VIP de la Cinema City te transformă în personajul principal şi îţi oferă o experienţă cinematografică gourmet.

 

Odată cu deschiderea celui mai nou multiplex din ParkLake, Cinema City lansează Cinema-ul Ultra-All-Inclusive. Iubitorii de filme se vor bucura de momente spectaculoase şi de un adevărat tratament VIP, care vor transforma mersul la cinema, dintr-o simplă vizionare, într-o experienţă inedită şi de neuitat: fotolii ajustabile şi confortabile, pentru o relaxare perfectă; preparate culinare realizate pe loc de un chef, special pentru tine, într-un meniu nelimitat disponibil ca bufet suedez; nachos şi popcorn delicios cât pofteşti, precum şi cele mai bune condiţii de proiecţie.

 

Astfel, Cinema City continuă să mizeze pe cele mai cool tendinţe internaţionale ale industriei, aducându-le cinefililor cele mai inovatoare moduri de vizionare a unui film – după IMAX şi 4DX –, prin lansarea a încă 3 noi săli VIP, după cele 3 din megaplexul din AFI Palace Cotroceni, deschis în 2009.

 

Cele 3 săli din ParkLake au o capacitate totală de 147 de locuri, iar cele 3 din AFI Palace Cotroceni – 88 de locuri. Preţul unui bilet porneşte de la 65 de lei şi variază în funcţie de zi, oră şi tipul filmului.

 

 Pentru programul filmelor accesează http://cinemacity.ro/

 

Vezi cele mai cool imagini de la şedinţa foto VIP în galeria de mai sus

 

VIP la VIP trageVIP la VIP trage
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter