Ce cadou le-a făcut Loredana juraților de la Vocea României. Leșini de râs!

Publicat pe

După ce jurații de la Vocea României au facut glume între ei timp de 4 ediții că arată precum Rahan (Smiley), DArtagnan (Moga), Sandokan (Chirilă) și  Sandy Bell (Loredana), Loredanei i-a venit o idee inedită.

 

Artista le-a făcut cadou colegilor ei  câte un desen în care fiecare dintre aceștia era portretizat sub chipul personajului pe care l-au tot menționat în show.

 

DArtagnan a devenit un romantic blajin cu chipul lui Marius Moga, Rahan și-a schimbat culoarea părului, dar nu și năravurile odata ce a luat chipul lui Smiley, Sandokan a rămas la fel de supărat și de războinic și cu chipul lui Tudor Chirilă, iar Sandy Bell a devenit foarte sexy sub personalitatea Loredanei.

 

Sigurul care nu își 'revendicase' încă un personaj era Pavel Bartoș, însă Loredana a avut grijă să îi atribuie și lui unul din oficiu, transformându-l în… Super Gel.

 

Am vrut să le dăruiesc o amintire cu acești super eroi pe care i-am impersonat, fără să vrem, la Vocea României', a spus Loredana.

 

Desenele au fost realizate în colaborare cu echipa supererou.ro, echipa care a creat benzile desenate Harap Alb continuă și TFB (tinerețe fără bătrânețe).

 

Oana Popoiag

 

Ce cadou le-a făcut Loredana juraților de la Vocea României. Leșini de râs!Ce cadou le-a făcut Loredana juraților de la Vocea României. Leșini de râs!

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter