Wilmark şi Diana Cavallioti şi-au împrumutat vocile pentru animaţia „Inside Out / Întors pe Dos”

Publicat pe

Wilmark, Valentin Teodosiu şi Diana Cavallioti „s-au întors pe dos' şi şi-au împruumutat vocile personajelor din animaţia Disney•Pixar , „Inside Out/Întors pe Dos', în cinematografe din 19 iunie.

 

„Pot să spun următorul lucru: să lucrez la un film adresat în mod deosebit copiilor impune o responsabilitate maximă, şi îmi place să mă gândesc că o părticică din mine va ajunge la milioane de copii. Am mai dublat în trecut şi îmi place, e un joc actoricesc până la urmă, personajul meu Pilotul latinoamerican era un cuceritor, doar pot să spun că mi-am reamintit de burlăcie când l-am interpretat. ', spune Wilmark despre experienţa hazlie de a dubla un latino lover în noul film.

 

Valentin Teodosiu asigură vocea ersonajului care este sarea şi piperul poveştii. Furie se simte înflăcărat de dorinţa de a se asigura că lucrurile sunt corecte. El are un spirit pătimaş şi tinde să erupă atunci când lucrurile nu merg aşa cum ar trebui.

 

Diana Cavallioti a fost alegerea cea mai potrivită a producătorilor pentru un personaj complex şi extrem de dificil de interpretat. Dezgust este foarte încăpăţânată, extrem de sinceră şi o împiedică pe Riley să se otrăvească – atât fizic, cât şi social. Cu toate că refuză să înţeleagă sentimente ca fericirea sau iubirea, ţine enorm la celelalte emoţii şi se îngrijorează atunci când universul lui Riley este dat peste cap de schimbările bruşte din viaţa sa.

 

Noua animație originală de la Pixar – o călătorie inedită în mintea umană – este povestea lui Riley, o fetiță care este obligată să părăsească locurile natale atunci când tatălui ei i se oferă o slujbă în San Francisco. Ca noi toți, Riley este ghidată în viață de emoțiile sale: Bucuria (Sabrina Iaşchevici), Frica (Mircea Gheorghiu), Furia (Valentin Teodosiu), Dezgustul (Diana Cavallioti) și Tristețea (Rodica Ionescu). Emoțiile trăiesc în mintea lui Riley, în Cartierul General. Pe măsură ce Riley și emoțiile sale se străduiesc să se adapteze vieții din San Francisco, activitatea din Cartierul General este dată peste cap de viața tumultoasă a orașului.

 

Noua animaţie de la Pixar Inside Out/ Întors pe Dos va fi proiectată atât în format 2D, varianta dublată şi subtitrată cât şi în format 3D în variantă cu dublaj în limba română, filmul fiind distribuit de Forum Film România.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=x9KZdW7ko20[/youtube]

 

Wilmark şi Diana Cavallioti şi-au împrumutat vocile pentru animaţia „Inside Out / Întors pe Dos'Wilmark şi Diana Cavallioti şi-au împrumutat vocile pentru animaţia „Inside Out / Întors pe Dos'

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter