Vedete care sunt mai inteligente decât crezi

Publicat pe

În mai, rapper-ul Kanye West a ținut prima pagină a ziarelor grație ultimei sale performanțe: aceea de a căpăta un titlu onorific de doctor, care i-a fost acordat de către o universitate de top din Statele Unite.

 

Titlul lui Kanye e onorific, însă există și vedete care au diplome de licență, master sau chiar doctorat. De la celebrul Mr. Bean, la Sharon Stone, mai jos găsești câteva celebrități care sunt mai inteligente decât ai fi crezut.

 

Natalie Portman

Portman vorbește șase limbi străine, a fost publicată de mai multe ori în diverse jurnale științifice și a absolvit Harvard, una dintre cele mai prestigioase universități americane.

 

Jodie Foster

Jodie vorbește trei limbi străine și a absolvit Magna Cum Laudae Universitatea Yale, cu o diplomă în literatură.

 

Geena Davis

Davis e membră MENSA (o societate fondată în Oxford, în 1946, care își propune să identifice și să pună în legătură oamenii cu un coeficient foarte înalt de inteligență). În plus, vorbește fluent suedeză, cântă la trei instrumente muzicale, a absolvit Universitatea din Boston, iar în 2009 și-a luat doctoratul la Colegiul Bates.

 

Mayim Bialik

Actrița din celebrul serial american The Big Bang Theory' are un doctorat în neurologie.

 

Rowan Atkinson

Mr. Bean e absolvent al facultății de inginerie electrică de la Universitatea din Oxford.

 
Dexter Holland, solistul trupei The Offspring

Holland a studiat biologia moleculară și medicina la Universitatea din California de Sud.

 

Cate Blanchett

Blanchett a studiat economia la Universitatea din Melbourne. În paralel a absolvit Institutul Național de Arte Dramatice din Sydney.

 

Reese Witherspoon

Simpatica Reese are o diplomă eliberată de prestigioasa Universitate Stanford, unde s-a specializat în Literatură Engleză.

 

Lisa Kudrow

Actrița din Friends' are o dipomă în biologie, de la Vassar College. Mai mult, Kudrow a lucrat timp de 8 ani alături de tatăl ei (de profesie medic) în cercetare și a fost premiată pentru descoperirile făcute în vindecarea migrenelor.

 

Sharon Stone

Stone are un IQ de 154, e membră MENSA și a terminat Universitatea Edinboro din Pennsylvania la numai 15 ani.

 

Gabriela B. Foto: Hepta

 

Vedete care sunt mai inteligente decât creziVedete care sunt mai inteligente decât crezi

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter