10 copii de celebrităţi fac carieră în modelling

Publicat pe

Tineri, frumoşi, cu părinţi celebri. Copiii starurilor îşi construiesc încet-încet o carieră, însă, pentru început, par mai degrabă atraşi de lumea modelling-ului, acolo unde numele lor devin tot mai cunoscute şi căutate.

 

Dylan Penn – Fiica lui Sean Penn şi Robin Wright

Extrem de frumoasă, Dylan Penn a ales o carieră în modelling. A început semnând un contract pentru GAP şi apărând pe copertele mai multor reviste. Anul acesta este imaginea Ermanno Scervino, brand care a ales-o pentru frumuseţea sa contemporană. Așteptând cu încredere viitorul, conștientă de trecutul său', astfel este descrisă modelul american.

 

Georgia May Jagger – Fiica lui Mike Jagger şi Jerry Hall

Face parte din noul val de top modele, impunându-se rapid datorită trăsăturile sale foarte frumoase. Imagine H&M sau Thierry Mugler, Georgia defilează pentru Chanel, Louis Vuitton sau Versace, marile case de modă ţinând neapărat să o aibă în show-urile de modă.

 

Romeo Beckham – Fiul lui David şi al Victoriei Beckham

La 12 ani, Romeo era deja imaginea brand-ului Burberry. Primul contract i-a adus şi primele venituri, puştiul câştigând peste 50.000 de euro pentru filmarea unei reclame pentru acest brand.

 

Patrick Schwarzenegger – Fiul lui Arnold

Noul iubit al căntăreţei Miley Cyrus se află la începul unei cariere de manechin. A semnat deja pentru brand-ul de jeanşi Hudson şi promovează, de asemenea, ochelarii Tom Ford.

 

Ireland Baldwin – Fiica lui Alec Baldwin şi Kim Basinger

Blondă, înaltă, frumoasă. Ireland are toate atuurile posibile pentru a deveni un manechin de succes. A apărut pe copertele unor reviste celebre precum W Magazine, Elle sau Vanity Fair, fiind, de asemenea, imagine Calvin Klein

 

Jack Kilmer – Fiul lui Val Kilmer

A jucat în câteva filme, pentru a deveni ulterior imaginea Saint Laurent. Cu părul său lung şi look-ul voit neglijent, tânărul are toate şansele să îşi facă o carieră în modelling.

 

Rafferty Law – Fiul lui Jude Law şi Sadie Frost

Rafferty nu pare deocamdată interesat să-­i calce pe urmele tatalui său, orientându-se spre modelling. Tânărul a semnat un contract cu o agenţie de modele, iar anul trecut a apărut în prezentarea colecţiei pentru bărbaţi DKNY din cadrul London Collections: Men. Celebrul său tată pare de acord cu decizia fiului cel mare, fiind lângă el la acest show.

 

Dylan Brosnan – Fiul lui Pierce Brosnan

Studiază actoria, însă, între timp, tatonează şi o carieră în modelling, fiind unul dintre tinerii deveniţi imaginea Saint Laurent. Rămâne de văzut ce alegeri va face tânărul pe viitor.

 

Pixie Geldof – Fiica lui lui Bob Geldof şi a Paulei Yates

A făcut campanii publicitare pentru Levis, Diesel sau lOreal şi a urcat pe podium pentru Vivienne Westwood sau Jeremy Scott. Pixie are o carieră de succes în Marea Britanie şi este una dintre tinerele fashioniste ale cărei apariţii pot fi oricând o sursă de inspiraţie.

 

Tuki Brando – Nepotul lui Marlon Brando

Trăieşte în Franţa şi Tahiti şi poate fi văzut adesea la diverse evenimente organizate la Paris, tânărul având o carieră de manechin. A apărut pe coperta Vogue Italia şi a semnat un contract de imagine cu Versace.

 

Foto: Hepta

 

10 copii de celebrităţi fac carieră în modelling10 copii de celebrităţi fac carieră în modelling

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter