Vedete la Art Safari Bucharest

Publicat pe

Art Safari Bucharest 2015, proiect anual destinat artei, și-a deschis porțile pentru iubitorii de artă, iar vedetele nu au ezitat sa ia parte la avanpremiera evenimentului, beneficiind de un tur al întregului târg, urmat de un concert al trupei The Speakers.

 

Târgul de artă comporană Art Safari Bucharest reuneşte atât opere de artă contemporană, cât şi arta modernă românească din muzee importante din țară, care vor prezenta o selecţie inedită de artă modernă, avangardă și realism socialist. În plus, vizitatorii târgului se pot bucura de Art Safari Dialogues, o serie de activităţi dedicate tuturor iubitorilor de artă.

 

Art Safari Bucharest 2015 îşi invită vizitatorilorii să se bucure, de-a lungul celor cinci zile, de ateliere special şi de evenimente dedicate, să participe la conferinţele şi prezentările de artişti, pentru a se apropia mai mult de fenomenul atât de dinamic şi de divers al artei contemporane.

 

Vedete la Art Safari BucharestVedete la Art Safari Bucharest
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter