10 vedete care se înrudesc cu familii regale

Publicat pe

Sunt celebre, bogate, iar prin vene au şi o picătură de sânge albastru. Află ce vedete se înrudesc cu familii regale.

 

Ellen DeGeneres este cunoscută ca Regina glumelor', dar faimoasa moderatoare chiar are origini regale. Ea este a 15-a verişoară a viitoarei regine a Angliei, Kate Middleton, care momentan este Ducesă de Cambridgdge. După ce şi-a aflat originile, Ellen chiar s-a oferit să organizeze petrecerea burlăciţelor pentru Kate şi a sperat să fie invitată la nuntă. Nu este singura legătură regală a moderatoarei. DeGeneres este descendenta Regelui Edward al III-lea, care s-a aflat pe tronul Angliei din 1327 până la moartea sa, în 1377.

 

Brooke Shields este înrudită cu Regele Henry al IV-lea al Franţei, care a domnit între 1589 şi 1610. În plus, are legătură şi cu Lucrezia Borgia şi Catherine de Medici, strămoşi  a căror faimă o depăşeşte pe a ei.

 

 

Angelina Jolie nu este degeaba considerată „Regina frumuseţii'. Jolie este înrudită, pe linie maternă, cu Regele Filip al II-lea al Franţei, care s-a aflat pe tron între 1180 şi 1223. Filip al II-lea a avut trei copii, iar actriţa este descendenta fiicei sale, Marie, Ducesa de Brabant.

 
Soţul Angelinei, Brad Pitt, nu putea fi mai prejos. Actorul este înrudit cu Regele Henry al II-lea al Angliei, care a domnit între 1154 şi 1189 şi a fost căsătorit cu Eleanor de Aquitaine.

 
Originile regale ale actriţei Uma Thurman provin de la conducătorul medieval Edward Longshanks sau Edward I al Angliei. El s-a aflat pe tron între 1272 şi 1307.

 
Tom Hanks este înrudit cu Regele John al Angliei, care apare în filmele de la Hollywood ca personaj negativ. Regele John nu a fost un domnitor de succes şi a pierdut mult din teritoriile tatălui său.

 
Hugh Grant este descendentul Regelui Angliei, aşa că nu este de mirare că rolul său de prim-ministru din filmul „Love Actually' a fost interpretat atât de natural. Actorul este rudă cu Regele Henry al VII-lea, care a condus ţara între 1485 şi 1509 şi a fondat Dinastia Tudorilor. Henry al VII-lea este, de asemenea, bunicul Reginei Elizabeth I.

 
Glenn Close este înrudită, ca şi Tom Hanks, cu Regele John al Angliei, legătură care o face şi ruda lui Eleanor of Aquitane. Eleanor este considerată una dintre cele mai puternice femei ale Evului Mediu, iar dacă viaţa ei va fi ecranizată vreodată, Glenn Close, nominalizată de şase ori la Oscar, este cea mai potrivită alegere pentru această interpretare.

 
Fraţii Ralph şi Joseph Fiennes sunt rude cu Regele James al II-lea al Scoţiei, care a domnit de la 1437 până la 1460. Membru al Casei Stewart, James a urcat pe tron după ce tatăl său a fost asasinat. Deşi niciodată nu a jucat rolul unui rege, Ralph Fiennes a făcut performanţă cu cel mai recent rol al său din „The Grand Budapest Hotel'.

 
Hilary Duff a devenit cunoscută după ce interpretat rolul lui Lizzie McGuire în filmul cu acelaşi nume. Duff este rudă cu Edward al III-lea. Edward a ajuns pe tron la 14 ani, vârsta la care Hilary Duff şi-a început cariera de actriţă. În plus, vedeta Disney are o legătură de sânge şi cu Elizabeth a II-a, Regina Anlgiei.

 
Foto: Northfoto.com.

10 vedete care se înrudesc cu familii regale10 vedete care se înrudesc cu familii regale
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter