Câştigă un voucher pentru o şedinţă de masaj, oferit de Casa Jad

Publicat pe

CASA JAD (2)

Participă la concurs şi poţi câştiga unul din cele 5 vouchere oferite de casa Jad, care cuprind: o şedinţă de masaj cu pietre jad încălzite şi o şedinţă de masaj Shiatsu.

 

Cum participi?

Tot ce trebuie să faci este să răspunzi mai jos, în secţiunea de comentarii, la întrebarea Care sunt beneficiile masajului cu pietre de jad?' şi esti automat înscrisă  în tragerea la sorţi pentru cele 5 vouchere.

 

Câştigătoarele sunt:

– Petculescu Alina Mihaela

– Anca Sarbu

– Gabriela Petrila

– Lumi Predel

– Ceptureanu Ionut

Pentru a intra in posesia voucherului nu trebuie decat sa sunati direct la salonul de masaj pentru programare si sa precizati ca sunteti castigatori la concursul organizat pe viva.ro.

Programari sedinte masaj:
0732 331 255 / 
0725 685 685 / 0741 341 336

 

CASA JAD – o experiență croită pentru sufletul tău!

logo

CASA JAD lansează patul de masaj customizabil, alături de îndemnul „Customize your jade experience'!Specializați în soluții automatizate pentru masaj de relaxare cu valențe terapeutice, experții în Terapie prin Răsfăț' de la CASA JAD aplică principiile antice ale medicinei chineze folosind tehnologie de ultimă generație. Astfel, beneficiile jadului cunoscute și folosite de mii de ani în medicina tradițională chineză sunt aduse în actualitate prin intermediul patului de masaj cu pietre de jad și a celorlalte accesorii de masaj cu pietre de jad și raze infraroșii disponibile în gama de produse CASA JAD.

 

Creator unic în România a acestor produse premium, CASA JAD lansează patul de masaj customizabil. Creat şi asamblat de CASA JAD în România, customizabil până la cel mai mic detaliu, noul model a fost conceput pentru cei care îşi doresc în propriul cămin o piesă de mobilier de un rafinament aparte, care să le ofere, în acelaşi timp cel mai bun masaj terapeutic şi de relaxare.

 

De la diferențe de textură ce țin de criterii ergonomice și până la diferențe ce țin strict de preferințe estetice, patul de masaj customizabil CASA JAD este soluția perfectă pentru a începe programul de Terapie prin Răsfăț' în intimitatea casei tale! Patul de Masaj oferă confortul şi luxul de a avea acasă, în propriul cămin, acces la o zonă de relaxare, la orice oră din zi şi din noapte.

 

Personalizarea patului de masaj se poate realiza pe mai multe niveluri. Husele pot fi din piele ecologică, materiale textile sau în varianta premium– huse din piele naturală. Pentru a asigura durabilitate produsului, husele sunt întărite cu un material 100% natural din cânepă, care reduce elasticitatea husei. Acestea pot fi personalizate cudetalii exclusiviste ce țin de culoarea husei, în contrast sau în acelaşi ton cu una dintre cele trei nuanţe ale cadrului de pat din materiale naturale, la care se poate adăuga contrastul cu nuanțele fermoarelor husei sau chiar inscripționarea diferitelor mesaje sau monogramă pe husa respectivă. O altă modalitate de personalizare este realizarea unei lumini ambientale cu led-uri pe cadrul patului, pentru o atmosferă zen.

 

Printre beneficiile masajului automatizat cu pietre de jad și raze infraroșii se numără: tratarea durerilor de spate, durerilor de cap, reglarea ciclului menstrual şi atenuarea durerilor specifice, tratarea bolilor coloanei vertebrale (cifoză, scolioză, hernie de disc, spondiloză), îmbunătățirea circulației sanguine, sporirea tonusului general al organismului, îmbunătățirea ritmului cardiac și chiar tratarea și ameliorarea stării bolnavilor care au suferit un atac cerebral, precum și a funcților motorii ale acestora.

 

Patul de masaj automatizat poate fi achiziționat și în rate, iar pentru cei care doresc să testeze serviciile și să se convingă de efectele benefice ale terapiei cu jad, CASA JAD oferă și posibilitatea masajelor contra cost, la centrul de masaj de pe Strada Crăciun nr. 3, sector 1, București. Prețul unei ședințe de masaj de 45 de minute este de 60 lei, iar prețul unui abonament cu 12 ședințe/lună este de 480 lei. Centrul CASA JAD Exclusive oferă și posibilitatea achiziționării unor pachete special de tip VIP sau pachete de cuplu.

 

 

 

Regulament oficial:
1. Vârsta minimă de participare este de 18 ani.
2. Participanţii trebuie să aibă domiciliul în Bucureşti.
3. Concursul este valabil în perioada 4 august – 6 august 2014.
4. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe viva.ro în data de 7 august 2014.
5. La concurs se poate participa o singură dată.
6. Nu se acordă contravaloarea premiilor.
7. Dispozitii generale S.C. RINGIER ROMANIA S.R.L. prelucreaza date personale în conformitate cu Legea 677/2001, în calitate de operator date personale, sub notificarea cu numarul 10657/2009 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Toate datele personale ale Participantilor, furnizate de catre acestia devin proprietatea Organizatorului. Datele personale colectate de Organizator vor fi folosite pentru campanii viitoare de marketing direct doar daca persoanele vizate si-au dat acordul expres si neechivoc in acest sens. Datele personale colectate in cadrul acestei campanii promotionale nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care operatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Numele si prenumele câstigatorului precum si premiile câstigate in cadrul campaniei vor fi publicate pe portalul www.unica.ro. Persoanele fizice participante la campanie au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14) si dreptul de opozitie (art.15). In vederea exercitarii acestor drepturi, participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C. RINGIER ROMANIA S.R.L., cu sediul in Bd. Dimitrie Pompeiu, nr 6, sector 2, Bucuresti

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter