Cele mai scunde vedete masculine

Publicat pe

Celebritățile masculine de la Hollywood arată perfect pe covorul roșu, dar în realitate, ar mai avea nevoie de câțiva centimetri. Vezi care sunt cei mai scunzi bărbați de la Hollywood.

 
Tom Cruise are o înălțime de 1,70 m, cu 10 cm mai puțin decât fosta lui soție, Nicole Kidman. În ciuda faptului că este scund, actorul a reușit să frângă multe inimi, iar la brațul său au stat numai femei frumoase, printre care și Katie Holmes sau Penelope Cruz.

 
Daniel Radcliffe intră în categoria celor mai scunzi bărbați de la Hollywood, cu o înălțime de 1,65 m. Actorul a devenit cunoscut odată cu filmul „Harry Potter', iar odată cu trecerea timpului, a obținut și roluri mai mature, pentru pelicule precum „The Woman in Black' și „Kill Your Darlings'.

 
Bruno Mars este considerat unul dintre cei mai sexy bărbați și are numai 1,65 m. Înainte să devină celebru, locuia în Hawai, iar numele său adevărat este Peter Hernandez.

 
Billy Joel măsoară doar 1,66 m și este mai scund decât toate cele trei foste soții ale sale.

 
Jon Stewart nu are nicio problemă să facă glume pe seama felului în care arată în emisiunea „The Daily Show'. Actorul măsoară doar 1,69 m.

 
Dustin Hoffman a fost fermecător în „Kramer vs. Kramer', „Tootsie' sau „The Rain Man'. Deși talentul său este incomensurabil, înălțimea sa nu depășește 1,67m.

 
Usher pare destul de înalt în videoclipuri, însă nu are mai mult de 1,73 m. Înălțimea sa nu a fost un impediment în carieră, cântărețul reușind să vândă peste 30 de milioane de albume în toată lumea. În 2004, albumul Confessions a fost cumpărat de 1,1 milioane de oameni în prima săptămână de la lansare, devenid, astfel, cel mai vândut album de R&B.

 
Seth Green măsoară doar 1,63 m, dar nici el nu a lăsat înălțimea să fie un impediment în carieră. Pe lângă faptul că a creat și produs „Robot Chiken', i-a împrumut vocea personajului Chris Griffin, în „Family Guy' și a jucat în franciza „Austin Powers'.

 
Woody Allen regizează filmele sale încă din 1969 și a lucrat cu nume mari de la Hollywood, printre care Diane Keaton, Scarlett Johansson și Judi Davis. Allen măsoară 1,65 m și nu doar talentul său l-a ținut în atenția presei. Un adevărat scandal a izbucnit după ce fiica sa vitregă, Dylan Farrow, a trimis o scrisoare în care a povestit că a fost molestată de regizor în copilărie. Woody Alles a fost căsătorit cu mama fetei, actriția Mia Farrow, dar a divorțat de ea pentru fiica ei adoptivă, Soon-Yi Previn.

 
Danny DeVito măsoară doar 1,50 m, însă cariera lui a fost într-o continuă creștere. A jucat în filme precum „Terms of Endearment', „Get Shorty' sau „One Flew over the Cuckoo’s Nest'.

 
Prince nu măsoară mai mult de 1,58 m, dar cu toate acestea a avut un succes nebun la femei în anii 80. A avut relații cu mai multe celebrități, printre care și Carmen Electra.

 

Foto: Northfoto.com.

 

Cele mai scunde vedete masculine Cele mai scunde vedete masculine

 

 

  

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă