Kylie Jenner devine „săraca fată bogată”? Vedeta, însărcinată, e înșelată de iubitul ei!

Publicat pe

Dacă până acum singura grijă a jurnaliștilor de cancan era să-i surprindă burtica de gravidă, pe care vedeta și-o ascunde cu mult talent, iată că acum Kylie Jenner nu mai e invidiată, ci compătimită, deoarece, conform presei de peste ocean, Scott Travis, tatăl viitorului ei copil, o înșală cu o femeie misterioasă!

 

Are aproape 100 de milioane de urmăritori pe Instagram şi este idolul puştoaicelor din lumea întreagă, statut greu de atins, dar şi de menţinut, însă Kylie ştie mai bine ca oricine să rămână în atenţia publicului. În ciuda aparentei sale frivolităţi, tânăra câştigă milioane de dolari de pe urma afacerii sale cu produse cosmetice, face modeling, are colecţia proprie de bijuterii, haine şi poşete, a creat o colecţie de haine împreună cu sora ei Kendall şi îi vin bani frumoşi şi de pe urma reality show-ului familiei. În plus, se pare că de pe urma fiecărei postări publicitare de pe Instagram ar câştiga 100.000 de dolari, iar la un moment dat – se putea altfel? – s-a apucat şi de cântat… Recent, mezina clanului Jenner-Kardashian a surprins pe toată lumea anunțând că este însărcinată cu iubitul ei, muzicianul Travis Scott (25), deci se presupunea că are chiar tot ce își dorește: faimă, bani și dragoste.

 

Iată însă că paradisul roz al vedetei de reality show se zguduie din temelii, cel puțin așa susține publicația Touch în exclusivitate. Conform unei surse ce, evident nu a putut fi dezvăluită, în timp ce iubita lui se pregătește să nască, fericitul tătic Travis Scott își face de cap! Artistul o înșală pe Kylie cu o tipă hot de 20 de ani pe care a cunoscut-o în timp ce filma un videoclip muzical. Chestia asta se întâmplă de ceva vreme. Travis spune că o iubește', a declarat persoana din anturajul celor doi.

 

Se pare că Travis și presupusa lui iubită, deși s-au cunoscut la finele anului trecut și au păstrat totuși legătura telefonic, au început să iasă împreună abia în această vară, cam în perioada în care Kylie rămăsese deja însărcinată. Singurul lucru care poate fi spus în apărarea lui Scott este că, cel puțin, și-a luat toate mijloacele de prevedere pentru a nu deveni tată din nou. Cert este că Travis își joacă foarte bine rolul de îndrăgostit și de viitor tătic, așa că, cel mai probabil, vom asista la o nuntă… sau nu dacă cele aflate de Touch pot fi probate. Dacă până și o tânără superbă, de succes și milionară pe deasupra poate fi înșelată de iubitul ei, ne întrebăm de ce ar mai fi nevoie pentru a garanta fidelitatea într-un cuplu…

Kylie Jenner devine „săraca fată bogată'? Vedeta, însărcinată, e înșelată de iubitul ei!Kylie Jenner devine „săraca fată bogată'? Vedeta, însărcinată, e înșelată de iubitul ei!

Oana Pantazi

Foto Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter