Serena Williams: La soare te poți uita, dar la inelul ei de nuntă – ba!

Publicat pe

Recent, într-o postare pe Instagram, Serena Williams a lăsat să se vadă un inel nou pe degetul ei inelar – cel primit de la proaspătul ei soț, Alexis Ohanian –, impresionându-și fanii. Dar și mai impresionați au fost de altceva, mai bine zis de altcineva…

Recent, cea mai faimoasă tenismenă a lumii și iubitul ei, fondatorul Reddit, Alexis Ohanian, au avut nunta, o ceremonie care a strâns 250 de invitați și a costat mai bine de un milion de dolari.

Serena Williams și David Ohanian au așteptat cu nerăbdare venirea pe lume a micuței Alexis-Olympia.

Ca atare, era de așteptat ca și inelul primit de Serena să fie atât pe măsura dragostei dintre cei doi soți, cât și pe măsura averii lor. Fanii au rămas mască în momentul în care au văzut inelul cu piatră uriașă de pe degetul ei inelar, dar și mai impresionați au fost de altceva, mai bine zis de altcineva…

Daddy knows how much I love leopard print.

A post shared by Alexis Olympia Ohanian, Jr. (@olympiaohanian) on

Într-adevăr, scopul Serenei a fost altul – a dorit să le-o prezinte fanilor pe micuța fashionistă Alexis Olympia, care are acum aproape 3 luni, pe care tenismena a îmbrăcat-o într-un outfit animal print. Tati știe cât de mult iubesc leopard print', a comentat Serena, iar prietenii de pe contul ei de socializare au copleșit-o cu complimente. Adevărul este că, trebuie să recunoașteți, orice inel de pe lumea asta pălește în fața drăgălășeniei micuței Alexis, cel mai de preț giuvaer al Serenei.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter