9 vedete care au fost fără adăpost înainte de a deveni celebre

Publicat pe

Acum au milioane de dolari în conturi și locuiesc în case luxoase, dar înainte locuiau pe străzi. Vezi ce vedete nu au avut un adăpost înainte de a deveni celebre.

 
Carmen Electra este una dintre cele mai sexy femei din lume, dar înainte de a juca în filme, a fost fără adăpost. Actrița a ajuns săracă, după ce iubitul ei i-a furat banii. În perioada în care nu avea unde să locuiască a fost în turneu cu Prince. Viața ei a început să se îmbunătățească după ce a obținut roluri în „Baywatch' și „Single Out'.

 


Kelsey Grammer
obișnuia să doarmă pe străzi, la începutul carierei sale de actor. Viața lui s-a schimbat total, după rolul obținut în „Frasier'. Grammer a câștigat cinci premii Emmy și este primul actor din istoria televiziunii care a avut multiple nominalizări pentru acest premiu.

 
Jennifer Lopez obișnuia să doarmă în studioul de dans, pentru că nu avea o locuință, la începutul carierei. Rolul din „In Living Color' i-a schimbat viața și a ajutat-o să devină vedeta de astăzi.

 

 

Tyler Perry locuia pe unde apuca la începutul carierei sale, însă a reușit să devină unul dintre cei mai buni producători de film de la Hollywood.

 
Halle Berry este o altă actriță care a trecut prin momente grele. Înainte de a deveni una dintre cele mai sexy femei de la Hollywood, a locuit pe străzile din Chicago sau în adăposturi. Vedeta a declarat, de nenumărate ori, că experiența a ajutat-o să se descurce singură.

 
Steve Jobs este cunoscut, acum, în toată lumea, dar începutul carierei sale nu a fost deloc ușor. În timpul studenției, a fost fără adăpost. Locuia la prieteni, iar pentru a avea bani de buzunar, returna sticle de cola.

 

 

David Letterman a locuit în camioneta lui, la începutul carierei sale în Los Angeles. Ulterior, a început să scrie glume pentru Jimmy Walker, iar apoi a devenit gazda show-ului care l-a făcut celebru.

 
Jim Carrey a crescut în sărăcie. Tatăl său lucra din greu, pentru a-l întreține pe el și pe cei trei frați, dar și-a pierdut slijba și au ajuns să locuiască într-un camion. La 15 ani, actorul a renunțat la școală și s-a angajat ca om de serviciu, pentru a-și ajuta familia.

 
Daniel Graig nu a fost mereu actorul sexy de astăzi. Pe când se lupta să devină actor, a dormit pe băncile din parcuri și a declarat că „am făcut lucruri îngrozitoare, pentru a supraviețui, pentru că nu aveam bani'.

 

Foto: Northfoto.com.

 

9 vedete care au fost fără adăpost înainte de a deveni celebre9 vedete care au fost fără adăpost înainte de a deveni celebre

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter