Cum arată în realitate actorii din „Game of Thrones”

Publicat pe

Actorii din „Game of Thrones' trec, pentru fiecare filmare, printr-o schimbare dramatică. Vezi cum arată, în realitate, vedetele serialului.

 

Emilia Clarke are 25 de ani, iar în serial o interpretează pe Daenerys Targaryen, mama dragonilor. Actrița a declarat de nenumărate ori că fanii nu o recunosc pe stradă fără peruca blondă.

 
Kristian Nairn este cunoscut ca Hodor în serial, iar înainte de a deveni actor, a fost un DJ de succes. El a urcat pe aceeași scenă cu Scissor Sisters. Nairn este din Irlanda de Nord, iar rolul din „Games of Thrones' este cel mai important din cariera sa.

 
Rory McCann este un actor scoțian, de 45 de ani, iar după ce trece prin mâna stiliștilor, devine Sandor Clegane. Și-a început cariera în 1999, în filmul „Vânătorul de șobolani', iar după ce a suferit un accident grav pe munte, și-a jucat propriul rol în mini-seria „Salvamontiștii'. După mai bine de un deceniu de la acel moment, McCann susține că „este onorat să facă parte din unul dintre cele mai populare seriale din lume'.

 
Lena Headey intră în pielea reginei celor Șapte Regate, Cersei Lannister, dar în realitate, este o actriță britanică. de 41 de ani. A avut primul rol important în 1993, în filmul „Rămășițele zilei', și a călătorit în toată lumea pentru rolurile care au urmat.

 
Maisie Williams are 17 ani, iar în „Game of Thrones' este cunoscută ca Arya Stark, primul ei rol important din carieră. De altfel, Williams este primul actor copil al cărui personaj omoară un alt copil pe micul ecran. În 2013, a fost nominalizată la „Premiilor Tinerilor Artiști'.

 
Înainte de a o interpreta pe Ygritte, în „Game of Thrones', actrița de origine scoțiană Rose Leslie a apărut în șapte episoade dintr-un alt serial celebru, Downton Abbey. Are 27 de ani și a sudiat la Academia Londoneză de Teatru și Muzică.

 
Carice van Houten, care intră în pielea personajului Melisandre, are 37 de ani și a cunoscur succesul, după ce a interpetat mai multe roluri în producții ăn limba germană. Van Houten este foarte populară în Olanda, țara ei de origine, unde a câștigat numeroase premii.

 
Foto: Hepta.ro.

 

Cum arată în realitate actorii din „Game of Thrones'Cum arată în realitate actorii din „Game of Thrones'

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter