A murit Jerry Jeff Walker, cunoscut pentru melodia "Mr Bojangles". Artistul avea cancer

Publicat pe

Doliu în lumea muzicii! Celebrul cântăreț și compozitor Jerry Jeff Walker, cântăreţ şi compozitor a murit la 78 de ani, transmite Variety.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Jerry Jeff Walker, celebru pentru melodia „Mr. Bojangles”, a pierdut lupta cu o boală cruntă la 78 de ani. Reprezentantul de marcă al muzicii country din Texas a murit după o luptă grea cu cancerul. Artistul a fost diagnoticat cu cancer la gât în urmă cu trei ani.

Citește și: Vasile Barani a murit, după ce a fost infectat cu COVID-19.Interpretul de muzică populară avea 62 de ani

Jerry Jeff Walker s-a făcut remarcat odată cu înregistrarea piesei „Mr. Bojangles”. Acesta a reprezentat un real succes pentru Nitty Gritty Dirt Band în anii 1970, resectiv pentru Sammy Davis Jr. doi ani mai târziu.

Jerry Jeff Walker s-a născut în Oneonta și a început să cânte muzică folk încă din adolescenţă. După o călătorie prin țară, a decis să se stabilească în Austin, Texas.

Citește și: Un fitness influencer a murit de COVID-19, la 33 de ani.Mesajul de pe patul de spital al lui Dmitriy Stuzhuk

S-a dovedit că a fost omul potrivit la locul potrivit, căci exact în perioada anilor ’70, Willie Nelson, Waylon Jennings şi alţi artişti s-au remarcat precum producători de succes. 

Citește și: Cosmin Andrei, producătorul emisiunii Viața satului, a murit.Doliu în Televiziunea Română. „S-a stins din viață la doar 44 de ani'

Chiar dacă o perioadă îndelungată a performat alături de Lost Gonzo Band, a fost o figură îndrăgită de mulți alţi artiști. În plus, mulți l-au plasat ca o figură-cheie în cariera de început a lui Jimmy Buffett. 

Sursa foto: Profimedia

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter