A murit Lisa Loring, actrița care a interpretat-o pe Wednesday în Familia Addams. Cauza decesului: "A stat trei zile conectată la aparate"

Publicat pe

Actrița Lisa Loring, cunoscută publicului mai ales pentru rolul Wednesday, interpretat în pelicula „Familia Addams' din 1964, a murit sâmbătă. Laure Jacobson, cea mai bună prietenă a actriței, dar și fiica Lisei Loring au confirmat moartea actriței în vârstă de 64 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

A murit Lisa Loring, actrița care a interpretat-o pe Wednesday în Familia Addams. Lisa Loring a rămas în memoria cinefililor pentru rolul lui Wednesday, din „Familia Addams'. Personajul ei, Wednesday Addams, era dulce, dar în același timp sumbru și avea o înclinație spre a colecționa animale de companie înfiorătoare.

A murit Lisa Loring, actrița care a interpretat-o pe Wednesday în Familia Addams. Cauza decesului: "A stat trei zile conectată la aparate"A murit Lisa Loring, actrița care a interpretat-o pe Wednesday în Familia Addams. Cauza decesului: "A stat trei zile conectată la aparate"

A murit Lisa Loring, actrița care a interpretat-o pe Wednesday în Familia Addams

Actrița Lisa Loring a murit sâmbătă în urma unui accident vascular cerebral (AVC), după ce familia a decis să fie deconectată de la aparate.

„Cu mare tristeţe, anunţ că prietena noastră, Lisa Loring, a murit. În urmă cu patru zile, a suferit un atac cerebral masiv, cauzat de fumat şi de tensiune ridicată.

A stat trei zile conectată la aparate, dar ieri, familia a luat decizia dificilă de a o deconecta. Lisa a murit noaptea trecută”, a confirmat Laurie Jacobson, cea mai bună prietenă a actriței.

Fiica ei, Vanessa Foumberg, a declarat: „Mama a decedat liniștită, cu ambele fiice ținându-o de mâini'.

Și Butch Patrick, care l-a interpretat pe Eddie Munster în „The Munsters', și-a amintit de lisa: „Îmi pare foarte rău să aud de moartea dragei mele prietene Lisa Loring. Am fost foarte apropiați și am lucrat împreună des. Știu că era foarte slăbită. Am fost în compania ei acum câteva săptămâni. Mergi cu Dumnezeu, prietene!'.

Citește și:„Această reacție vine din traume, din tot ce mi s-a spus până acum’. De ce refuză Antonia să apară la TV

Citește și:„A fost ca o bătaie. M-am gândit doar: rămâi în viaţă şi…’. Brooke Shields a fost victima unui viol, la 22 de ani

Citește și:Cum s-a schimbat relația dintre Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, după America Express: „Aici ne-am descoperit niște…’

Citește și:„M-am gândit că ar fi trebuit să reacționez în fața ei. M-a afectat foarte mult'. Dan Alexa, dezvăluiri surprinzătoare despre pumnul încasat de la Anamaria Prodan, acum 4 ani

„Lisa este încastrată în cultura pop şi în inimile noastre. Va fi mereu Wednesday Addams. Frumoasă, bună, o mamă iubitoare. Moştenirea Lisei în lumea showbizului este uriaşă. Iar familiei sale i-a lăsat o zestre plină de umor, afecţiune şi dragoste. Odihneşte-te în pace, Lisa. La naiba, erai foarte distractivă”, a mai scris Jacobson.

Cine a fost Lisa Loring

Lisa Loring a interpretat personajul Wednesday în prima ecranizare a Familiei Addams. Serialul a avut două sezoane, 64 de episoade, între 1964 şi 1966. 

Loring s-a născut în Insulele Marshall din părinți care au făcut carieră în Marina militară americană. Ea a locuit ani buni în Hawaii înainte de a veni la Los Angeles împreună cu mama sa. La vârsta de 4 ani, a fost distribuită într-un episod din „Dr.Kildare'. După ce „Familia Addams' s-a încheiat (două sezoane), Lisa Loring s-a alăturat sitcomului „The Pruitts of Southampton', produs de Phyllis Diller. A mai apărut în serialele „U. N. C. L. E.', „Insula fanteziei' și „Barnaby Jones'.

Mai târziu, în anii ‘80, actrița Lisa Loring a fost distribuită și în „Savage Harbor' și „Blood Frenzy', iar pe final de carieră a lucrat ca artist de machiaj la filme pentru adulți, sub numele „Maxine Factor'.

Lisa Loring a fost măritată de patru ori şi a lăsat în urmă două fiice.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter