A murit soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru. Artista avea doar 35 de ani

Publicat pe

A murit soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru. Originară din Constanța, tânăra era cunoscută ca fiind una dintre cele mai bune voci de pe scena de la malul mării. Din păcate, marea artistă s-a stins din viață mult prea devreme, plecând dintre noi la doar 35 de ani. Potrivit primelor informații, aceasta a murit după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate grave.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Zi de doliu în Costanța, după ce a murit soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru. Apreciată de sute de oameni din toată țara, dar mai ales de localnicii orașului de la malul mării, pierderea ei a fost o lovitură grea pentru toată lumea. Tânăra a lăsat în urma ei multă suferință în sufletul apropiaților și prietenilor săi, stingându-se din viață la doar 35 de ani.

A murit soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru. Artista avea doar 35 de aniA murit soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru. Artista avea doar 35 de ani

Smaranda Drăghici-Pâslaru făcea parte din echipa artiștilor de la Teatrul de Operă şi Balet Oleg Danovski din Constanţa. Potrivit m.adevarul.ro, tânăra a fost întotdeauna o fire puternică și a avut mereu o prezență impecabilă pe scenă, deși a dus o luptă grea pentru sănătatea ei.

Citește și: Alexandru Arșinel, încă trist la 4 ani de la moartea Stelei Popescu:„40 de ani împreună. S-a produs un mare gol în suflet'

Citește și: De ce a acceptat Cătălin Zmărăndescu să participe la Survivor:„Am un psihic diabolic'. Ce i-a spus soția înainte de a pleca / EXCLUSIV

Citește și: Ovidiu Lipan Țăndărică, amintiri tulburătoare la 69 de ani:„Ai mei nu mai aveau nici cruci la morminte!'

Citește și: Cum arată Georgina Rodríguez în costum de baie, însărcinată în 6 luni.Iubita lui Cristiano Ronaldo va avea gemeni

A murit soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru

Soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru s-a născut pe data de 4 august 1986. Înainte de a se alătura artiștilor de la Teatrul de Operă şi Balet Oleg Danovski din Constanța, ea a fost absolventă al Colegiului Naţional de Arte Regina Maria din Constanţa (secţia Muzică – canto şi pian). Mai apoi, tânăra a terminat Conservatorul. După ce și-a finalizat studiile, ea s-a întors în Constanța, orașul ei natal, pentru a-i încânta pe toți cu vocea ei pe scena de la malul mării.

Soprana se căsătorise recent cu un coleg de breaslă, de la teatru, Mihai Pâslaru. Bărbatul este acum îngenuncheat de durere. Sursa menționată anterior mai spune că Smaranda Drăghici-Pâslaru ieșea mereu în evidență prin aparițiile ei ce aveau un farmec inedit, de epocă. Era cunoscută drept o artistă rafinată, elegantă și cu o educație aleasă.

Artista avea doar 35 de ani

Soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru va fi condusă pe ultimul drum mâine, 2 februarie 2022, de cei care au iubit-o. Înainte de a fi înmormântată, oamenii îi pot aduce un ultim omagiu la Casa Albastră din Constanţa. Miercuri, sicriul cu trupul ei neînsuflețit va fi depus pentru ultima dată la teatrul pentru care a lucat ani buni. Acolo, începând cu ora 13:00, va vea loc o religioasă pentru un ea, considerată un „om al Culturii'.

„S-a stins luptând cu un diagnostic implacabil'

Apropiații, prietenii și colegii de breaslă ai sopranei Smaranda Drăghici-Pâslaru au inimile sfâșiate de durere. Spun despre artistă că a fost o ființă delicată, foarte muncitoare și foarte tenace. Pianista Andreea Bratu, fosta ei profesoară, a transmis că tânăra a murit după ce s-a luptat cu „un diagnostic implacabil'.

„Este greu să vezi şi să accepţi, cum oameni tineri, talentaţi, pozitivi, cu o atitudine corectă faţă de ceilalţi, cu potenţial de a schimba prin contribuţia lor existenţială, în bine, acest cotidian condiţionat, pe care îl chemăm ‘viaţă’, părăsesc această lume.

O fiinţă mereu senină şi delicată, dar muncitoare, tenace, o tânără dedicată vocaţiei sale, cu multiple posibilităţi de exprimare în creaţie artistică, pe care o cunosc şi o apreciez încă de pe vremea când mi-a fost elevă, s-a stins, luptând cu un diagnostic implacabil.

Condoleanţe familiei îndurerate, părinţilor Reghina Drăghici, soţului, prietenilor apropiaţi! Va trăi în amintirea veşnică a celor care au cunoscut- o! Dumnezeu să te odihnească, în Pace şi Lumină, Smaranda Pâslaru Drăghici!, a declarat pianista Andreea Bratu, în memoria sopranei Smaranda Drăghici-Pâslaru.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter