Ce accident a suferit fiul Ecaterinei Ladin, actrița care o joacă pe Dalida în Las Fierbinți, la doar 8 luni: „Vai de capul meu!”

Publicat pe

Ce accident a suferit fiul Ecaterinei Ladin, actrița care o joacă pe Dalida în Las Fierbinți, la doar 8 luni. Ecaterina Ladin este actrița care interpretează rolul Dalilei în serialul fenomen Las Fierbinți. Aceasta, în viața ei de zi cu zi, este o mamă extrem de iubitoare. Fiul ei cel mic, care pe 19 februarie a împlinit un an, a suferit în urmă cu 4 luni un accident dureros. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ecaterina Ladin, cea care o aduce la viață pe Dalida în serialul Las Fierbinți, este o mamă extrem de iubitoare. Aceasta este extrem de fericită și vorbește cu iubire în glas despre copiii ei. Cu toate acestea, ultimele 4 luni au fost destul de dificile pentru vedetă. Băiatul ei cel mic, care recent a împlinit un an, a suferit un accident care i-a fracturat femurul. Iată cum se simte el acum și ce a spus actrița despre întreaga situație!

Ce accident a suferit fiul Ecaterinei Ladin, actrița care o joacă pe Dalida în Las Fierbinți, la doar 8 luni: „Vai de capul meu!'Ce accident a suferit fiul Ecaterinei Ladin, actrița care o joacă pe Dalida în Las Fierbinți, la doar 8 luni: „Vai de capul meu!'

Micuțul a căzut din cărucior când avea doar 8 luni! Mama sa nu a știut cum să reacționeze pe moment deoarece nu înțelegea ce îl doare. Ulterior, ea și-a dat seama că bebelușul își fracturase femurul.

Citește și: Ce probleme are Giani la filmările pentru Las Fierbinți, după 10 ani: „Când sunt chemat la…'

Citește și: Imagine rară cu fiica lui Toma Cuzin, alias Firicel din Las Fierbinți. Meda a jucat în filme cu Armand Assante

Citește și: Ecaterina Ladin e, din nou, Dalida din Las Fierbinți! Actrița a revenit la filmări: „Iau și copilul’

Citește și: Sarah, fiica Anamariei Prodan, despre femeile care apar în preajma lui Reghe: „Familia este sfântă'

Ce accident a suferit fiul Ecaterinei Ladin, actrița care o joacă pe Dalida în Las Fierbinți, la doar 8 luni

Ecaterina Ladin a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre accidentul pe care l-a suferit fiul său cel mic. Acesta, la doar 8 luni, a căzut din cărucior deoarece actrița nu i-a pus centurile de siguranță. Ea și-a asumat toată vina și le-a sfătuit pe mămicile care o urmăresc să aibă grijă în astfel de situații.

„A avut piciorușul în ghips. A căzut din căruț, din neatenția mea, din greșeala mea și nu o mai fac. Dormea, n-am vrut să-l deranjăm în căruț și am spus că nu-l leg, că doarme. Și am ridicat căruțul, să urcăm niște trepte și a căzut atunci. Eram la munte, vai de mine. În Poiana Brașov. Până am ajuns la spital în Brașov…nu știam ce să facem.', a povestit ea.

Aceasta a recunoscut că inițial, după ce copilul a început să plângă, nu înțelegea ce se petrece. Nu vedea nicio vânătaie, motiv pentru care nu putea să își dea seama ce parte a corpului este afectată.

„Prin ce am trecut, vai de capul meu! Cum urla și cum plângea. Nu înțelegeam ce-l doare. Mă uitam la el și nu aveam nicio vânătaie, nu avea nicio zgârietură. Ce-l durea? Nu știi ce să faci. L-am apucat în brațe și am văzut cum piciorușul îl ține ridicat și am zis ‘Gata. Avea 8 luni. A avut ruptură de femur. A stat în ghips o lună și bineînțeles că acum încă nu merge. L-am dat noi puțin în urmă.', a continuat ea.

Copilul nu a rămas cu probleme după accident

Din fericire, după ce a petrecut câteva săptămâni în ghips, copilul începe să se simtă mai bine. Acesta a început să se ridice și să pășească, dacă este ținut de cineva.

„E bine acum. A început să se ridice, să se tragă, să pășească, așa, dacă îl ții. E bine acum pentru că e mic și sănătos. Una e să-ți rupi tu un picior și alta e la un copil.', a spus ea.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter