Actorii Chris Pratt şi Anna Faris divorţează după 8 ani de căsătorie

Publicat pe

Duă 10 ani iubire, Chris Pratt, starul din „Gardienii Galaxiei' şi Anna Faris, actriţa din „Scary Movie” sau „Mom”, şi-au anunţat în această noapte fanii pe reţele de socializare că s-au despărţit.

„Anna şi cu mine anunţăm cu tristeţe că ne despărţim din punct de vedere juridic. Am încercat mult timp să ne salvăm cuplul şi suntem cu adevărat dezamăgiţi că nu am reuşit. Fiul nostru are doi părinţi care îl iubesc enorm şi pentru binele lui ne dorim ca această situaţie să rămână pe cât posibil privată. Ne iubim în continuare, ne vom prețui și vom continua să avem cel mai profund respect unul pentru celălalt.'

Vezi si:

Cele mai cool tinute de la Untold

Anna Faris în vârsta de 40 de ani şi Chis Pratt, cu 2 ani mai mic, s-au întâlnit în 2007 pe platourile de filmare ale comediei „Take Me Home Tonight', iar în 2009 cei doi s-au căsătorit în Bali. Jack, fiul lor, a venit pe lume în anul 2012.

Anunţul despărţirii lor i-a luat prin surprindere pe fani care vedeau în Anna şi Chris un cuplu extrem de solid.

 

Foto: Hepta

 

Actorii Chris Pratt şi Anna Faris divorţează după 8 ani de căsătorieActorii Chris Pratt şi Anna Faris divorţează după 8 ani de căsătorie

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter