Jennifer Lopez și mama ei arată ca două surori. Iată de la cine a moștenit artista frumusețea!

Publicat pe

Jennifer Lopez și mama ei, Guadalupe Rodriguez, și-au petrecut weekendul împreună, ocazie pentru divă să le-o prezinte pe cea care i-a dat viață celor 68 de milioane de fani de pe Instagram. Iată de la cine a moștenit artista frumusețea!

 

Citește și: Cele mai cool ținute de la Untold

La 48 de ani, Jennifer Lopez arată spectaculos, însă nu doar în pictorialele pe care le face pentru diverse reviste, ci și în fotografiile nefiltrate pe care le pune pe Instagram sau în cele surprinse de paparazzi. Cu siguranță relația cu Alex Rodriguez îi prinde bine, însă este mai mult decât evident că artista a moștenit gene bune, pentru că ea și mama sa, Guadalupe Rodriguez, arată ca două surori. Artista nu a moștenit numai frumusețea de la mama sa, ci și tinerețea, iar asta o dovedește cu prisosință fotografia pe care a postat-o recent Jennifer pe Instagram, alături de comentariul Me and my beautifull mummy', pentru care a primit aproape 1.300.000 de aprecieri din partea fanilor. Într-adevăr, Guadalupe Rodriguez arată spectaculos pentru vârsta ei, la fel, de altfel, ca și celebra ei fiică, lucru pe care au ținut să-l sublinieze prin comentarii și fanii artistei, concluzia generală fiind like mother, like daughter!' (așa mamă, așa fiică!).

 

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle – Vacanță romantică în Africa. Actrița ar putea primi, în sfârșit, inelul de logodnă!

În weekend, cele două, mamă și fiică, și-au petrecut timpul împreună, alături de gemenii în vârstă de 9 ani ai lui Jennifer, Max și Emme, dar și de fiicele lui Alex Rodriguez, Natasha (12 ani) și Ella (9). Cei patru copii, supravegheați de Jennifer și Guadalupe, au mers pe stadionul New York Mets, unde au petrecut o după-amiază agreabilă. Deci, suntem pe City Field. Este ziua pe care o petrecem în familie, cu toți copiii și cu bunica', a comentat Jennifer într-un insta-story, și nu putem să nu observăm că diva le consideră pe fiicele lui Alex Rodriguez familie. Asta înseamnă că cei doi au deja planuri de viitor, cu atât mai mult cu cât și Alex are o relație extrem de bună cu Max și Emme, iar copiii se înțeleg foarte bine unii cu ceilalți. Nu e greu de observant că pentru amândoi familia este pe primul loc și nu ne-ar mira ca Jennifer, chiar și la 48 de ani, să se gândească să-i facă un moștenitor lui Alex. Până la urmă, atât mama, cât și bunica vor arăta extrem de tinere…

 

Oana Pantazi

Foto: Instagram, Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter