Reuniunea de clasă: „Liceenii” s-au revăzut după mai bine de 30 de ani

Publicat pe

Weekend-ul acesta a fost cu adevărat unul de neuitat petru 3 dintre actorii care au jucat în filmele „Liceeni'. Ştefan Banică, Mihai Constantin şi Tudor Petruţ au avut ocazia să se reîntâlnească şi să se fotografieze spre marea bucurie a fanilor lui.  

„Reuniunea de clasa: Ionică, Mihai, Şerban!', a scris Ştefan Bănică în dreptul fotografiei în care râd fericiţi şi care a strâns zeci de mii de like-uri.

Cei 3 au rămas prieteni buni, însă nu au ocazia să se întâlnească prea des, Tudor Petruţ locuind în America de ani buni, acolo unde trăieşte împreună cu familia lui şi predă matematica.

În film, acesta interpreta rolul lui Şerban Pascu, un tânăr bun la matematică, fiind preferatul lui Isoscel din acest motiv, şi care se bătea cu Mihai pentru dragostea Danei.

 

Tudor a ales să plece din România pentru prima lui soţie: „Am ales să plec pentru că m-am căsătorit cu o americancă, în 1989. Ea fiind de origine română, tatăl ei fiind român, a venit să studieze la Universitate aici. Paradoxal, lumea e foarte mică! Atunci când unchiul meu, Emanoil Petruţ a fost în Los Angeles, a stat câteva zile la el acasă. Aşa ne-am cunoscut la Bucureşti, de la povestea asta!”, a declarat Tudor Petruţ pentru Adevărul Live.

 

Vezi si :

Jennifer Lopez si mama ei arata ca doua surori. Iata de la cine a mostenit artista frumusetea!

Cei doi au împreună doi copii, însă au divorţat, iar Tudor s-a recăsătorit cu Dana, de origine română, stabilită în SUA.

Acesta revine ori de câte ori poate în România şi declară că îi face mare placere să se revadă cu foştii colegi: „„Eu îi iubesc, i-am iubit întotdeauna, pentru că sunt nişte dulci şi nişte drăguţi şi nişte mari talente şi cred eu, pentru că am fost prieteni, colegi atâta vreme şi m-am întâlnit cu cât mai mulţi dintre prietenii şi colegii mei, aşa după 20 de ani. Mă bucur pentru ei că şi-au păstrat dibacitatea şi forţa creatoare. Sunt foarte mândru de ei şi îmi pare rău că au trecut 20 de ani!”

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter