Cum arată dormitorul Danei Rogoz

Publicat pe

După ce a prezentat imagini cu mansarda şi apoi cu camera lui Vlad, Dana Rogoz a revenit acum pe blog cu o serie de fotografii din dormitorul, pentru care s-a inspirat de pe Pinterest şi bloguri de design.

Ca de fiecare dată, Dana si-a pus amprenta personală şi a venit cu idei originale care au făcut ca dormitorul să arate extrem de bine.

Piesa preferată din dormitor este dulapul amenajat după o idee a Danei şi care este, de fapt dressingul lui Radu, soţul ei. Dulapul este realizat din uşi vechi, iar la mijlocul lui se află o uşa secretă, spre baie.

 

Vezi si:

Reuninunea de clasa: „Liceenii” s-au revazut dupa mai bine de 30 de ani

„De exemplu, pe una dintre usi am gasit-o intamplator intr-una dintre plimbarile mele cu Vlad, la cosul de gunoi de langa Parcul Icoanei. Am luat-o de acolo, am reconditionat-o la fel ca pe celelalte si am realizat acest dulap, care este de fapt dressingul lui Radu. Fiecare usa deschide un alt compartiment al dressignului…'

Patul a fost realizat pe comandă, pentru a se potrivi perfect, în timp ce fotoliul a fost cumpărat împreună cu canapeaua din camera lui Vlad.

În dormitor se mai găsesc o bibliotecă, un leagăn şi o comodă, iar Dana caută acum un covor.

Baia este amenajata într-un fost birou al casei, iar pe jos se mai afla încă parchetul original, în timp ce cada a fost amplasată chiar la geam.

 

Cum arată dormitorul Danei RogozCum arată dormitorul Danei Rogoz

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter