Clarence Gilyard Jr. a murit, la 66 de ani. Actorul din Top Gun și Die Hard suferea de o boală gravă

Publicat pe

Clarence Gilyard Jr. a murit, la 66 de ani. A murit Clarence Gilyard Jr. din Top Gun și Die Hard. Este doliu la Hollywood! Actorul Clarence Gilyard Jr. s-a stins din viață la vârsta de 66 de ani. Acesta s-a luptat ani de zile cu o boală grea. Clarence avea o carieră de peste 30 de ani și s-a făcut remarcat în rolul hackerului Theo în filmul Die Hard.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Clarence Gilyard Jr. a murit, la 66 de ani. Actorul din celebrul Top Gun a murit la vârsta de 66 de ani, după mult timp în care a suferit din cauza unei boli grave. Înainte să moară, actorul Clarence Gilyard Jr. lucra ca și profesor la Universitatea din Nevada, Las Vegas, unde a predat teatru.

Clarence Gilyard Jr. a murit, la 66 de ani. Actorul din Top Gun și Die Hard suferea de o boală gravăClarence Gilyard Jr. a murit, la 66 de ani. Actorul din Top Gun și Die Hard suferea de o boală gravă

Clarence Gilyard Jr. care l-a interpretat pe hackerul Theo din filmul  „Die Hard' și pe Marcus „Sundown' Williams în filmul „Top Gun' din 1986, a decedat la 66 de ani. Sundown a fost primul său rol într-un film. Cauza decesului nu este cunoscută momentan.

Citește și; De ce nu au făcut Liviu Vârciu și Anda Călin nunta până acum:'Nu ne punem de acord cu…'

Citește și:Titus Antonescu, după ce el și soția lui Nosfe au fost eliminați de la Chefi la cuțite:„Pe tine te iubesc cel mai mult de aici'

Citește și:Alexandra Stan e acuzată că i-a furat iubitul Biancăi Alexandra, fosta concurentă de la Bravo, ai stil!:„I-ai spus să mă părăsească'

Citește și:Sorina Guță a fost operată de urgență, dar are încă mari probleme de sănătate:”A fost foarte grav. Două luni nu am voie să…”

Clarence Gilyard Jr. a murit, la 66 de ani

Actorul Clarence Gilyard, care l-a interpretat pe Theo în filmul Die Hard și pe Marcus Williams în filmul Top Gun, a decedat. Actorul avea 66 de ani și se lupta de mult timp cu o boală gravă. Clarence Gilyard are o carieră de peste 30 de ani și a devenit cunoscut jucând rolul hackerului Theo în filmul Die Hard. De asemenea, Clarence l-a interpretat și pe Conrad McMasters, mâna dreaptă a avocatului Ben Matlock, în drama Matlock, între anii 1989 și 1993.

În ultimii ani, Clarence Gilyard Jr. a fost profesor de teatru la Universitatea din Nevada, Las Vegas, SUA. Actorul a trăit în suburbia San Bernardino din Rialto, California, și a urmat liceul Eisenhower.

Actorul din Top Gun și Die Hard suferea de o boală gravă

Clarence a fost un an cadet al Academiei Forțelor Aeriene, după care a părăsit serviciul militar pentru a urma Sterling College. Decanul Nancy J. Uscher, a declarat că studenții au fost inspirați de Clarence.

„Avea multe talente extraordinare și era extrem de cunoscut în cadrul universității. Prin dedicarea sa pentru predare și prin realizările sale profesionale. Generozitatea sa era nemărginită era întotdeauna gata să contribuie la proiecte și spectacole. Oricum ar fi fost posibil. Ne amintim de Clarence cu bucurie și recunoștință pentru tot ceea ce a contribuit la Colegiul de Arte Frumoase', a spus decanul, conform deadline.com.

Clarence Gilyard Jr. a abandonat școala înainte de a-și termina studiile

Clarence Gilyard Jr. a jucat fotbal în facultate și a intrat în Frăția Sigma Chi. Acesta a primit o bursă de tenis de câmp, dar a abandonat școala înainte de a-și termina studiile. În timp ce locuia cu părinții săi din liceu, Gilyard a avut probleme cu alcoolul și drogurile.

A fost îndemnat de părinții săi să se mute în Long Beach, cu un prieten. A studiat la Universitatea de Stat din California, Long Beach, cu specializare în actorie și a lucrat ca ospătar. Fanii actorului au fost profund îndoliați de moartea lui Clarence Gilyard Jr.

Sursa foto: Profimedia

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter