Titus Antonescu, după ce el și soția lui Nosfe au fost eliminați de la Chefi la cuțite: „Pe tine te iubesc cel mai mult de aici”

Publicat pe

Titus Antonescu a transmis un mesaj după ce el și soția lui Nosfe au fost eliminați de la Chefi la cuțite. În ediția de luni seară, Titus Antonescu și Lady Nosfe au fost eliminați de la Chefi la cuțite, chiar înainte de semifinale. Cei doi au obținut cele mai mici punctaje la proba individuală. La scurt timp de la eliminare, tânărul a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Iată ce declarații a făcut!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Titus Antonescu, după ce el și soția lui Nosfe au fost eliminați de la Chefi la cuțite. În ediția de seara trecută, Titus Antonescu, concurentul care a fost în toate cele trei echipe, a fost eliminat de la Chefi la cuțite. De asemenea, și Mădălin Crețan din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu a părăsit emisiunea, chiar înainte de semfinale.

Titus Antonescu, după ce el și soția lui Nosfe au fost eliminați de la Chefi la cuțite: „Pe tine te iubesc cel mai mult de aici'Titus Antonescu, după ce el și soția lui Nosfe au fost eliminați de la Chefi la cuțite: „Pe tine te iubesc cel mai mult de aici'

Cei doi și-au luat rămas bun de la colegi, dar și de la cei trei jurați și au transmis câte un mesaj emoționant despre tot ce a însemnat această competiție. La scurt timp de la eliminare, Titus a mai scris câteva rânduri și pe contul său de socializare.

Citește și: Titus Alexandru, după ce a fost salvat de la eliminare de Sorin Bontea, la Chefi la Cuțite:'A fost să-mi fie promisă o amuletă'

Citește și: Panică la Chefi la cuțite, după ce lui Titus Antonescu i s-a făcut rău. A avut nevoie de ajutorul medicilor:”De asta îmi e cel mai frică. Îmi tremură…”

Citește și:Ce relație au Andreea Antonescu și fiica ei, Sienna, în vârstă de 12 ani:'I-am dat toată libertatea din lume'

Citește și:Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au fost la un pas de divorț:„Eam pe punct să-mi iau zborul, dar…’

Titus Antonescu, după ce el și soția lui Nosfe au fost eliminați de la Chefi la cuțite

Titus Antonescu este fericit că a făcut parte din sezonul 10 de la Chefi la cuțite și că a avut atât de multe lucruri de învățat. De asemenea, tânărul a legat mai multe prietenii în emisiune, una dintre persoanele cu care va ține legătura este Lady Nosfe.

De asemenea, le-a promis urmăritorilor că o să revină cât de curând cu noi proiecte.

Gata! S-a terminat și capitolul acesta. Din păcate parcursul meu se termină aici, în ultimul battle, dar din fericire plec cel mai mândru și mult mai departe decât m-aș fi așteptat să ajung.
Am venit la @chefilacutite cu desert, am plecat cu desert.
Și bonus! Mă bucur că nu plec singur! Am plecat de mânuță cu @sotiedeartist ! Pe tine te iubesc cel mai mult de aici…și, de bine de rău, plecăm amândoi cu capul sus și cu mâncare foarte bună…știm noi! Mulțumesc mult @chefilacutite pentru cea mai frumoasă experiență din viața mea și mai ales mulțumesc tuturor oamenilor care m-au susținut pe tot parcursul emisiunii! Sunteți minunați și promit că nu e gata! Revin…vă iubesc❤️
„, a scris Titus pe contul său de socializare.

Titus Antonescu a fost angajat la Chefi la cuțite

Pe lângă pasiunea pentru bucătărie, Titus are și o înclinație către frumos și artă. Astfel, producția Chefi la cuțite a decis să-l angajeze pe tânăr pentru partea de styling.

Fac partea de styling, imagine, costumele, cum arată chefii pe sticlă, să nu arate rău, cum arată concurenții, tunicile. Eu îi îmbrac pe concurenți, dar tunicile sunt făcute la croitorie, nu știu să cos. Mă ocup de scenografie, de tot ce înseamnă platoul', a spus Titus Antonescu.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter