Actorul Constantin Zamfirescu, alias Gogoașă de la Trăsniții, primele declarații după ce a fost externat: „Este o formă de cancer parșivă”

Publicat pe

Constantin Zamfirescu, cunoscut drept Gogoașă din Trăsniții, a fost operat după ce a fost diagnosticat cu cancer la rinichi. Actorului i-a fost extirpat rinichiul, iar acum a fost externat din spital. El a spus că se simte bine după operație și că abia așteaptă să înceapă o nouă viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Actorul a vorbit pe larg despre intervenția chirurgicală pe care a suferit-o în urmă cu o săptămână.El a  descoperit, la un control de rutină, că are o formațiune suspectă pe rinichi și are nevoie, urgentă, de intervenție chirurgicală.

La o săptămână după ce și-a lăsat viața în mâinile medicilor, Constantin Zamfirescu poate povesti întreaga experiență prin care a trecut.

„În prima zi de analize am constatat cu domnul doctor Dumitrache prezența suspectă a acestei formațiuni pe rinichiul drept. S-a confirmat la un al doilea examen și faptul că era o tumoră malignă, după ce am făcut un examen CT și în mai puțin de o săptămână și jumătate eram deja internat', a povestit actorul.

Artistul a făcut un apel disperat înainte de a intra în operație

După ce a aflat diagnosticul pus de medici, Constantin Zamfirescu și-a rugat fanii să-l ajute. Artistul urma să fie băgat în sala de operație, iar doctorii iau spus că are nevoie de sânge, pentru că-l așteaptă o intervenție dificilă.

„Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar' , a fost mesajul postat de Gogoasă pe Faceboook.

Actorul a dat asigurări că este bine și după perioada de recuperare intenționează să se întoarcă rapid la muncă.

„Sunt bine. Am avut o noapte grea, dar azi sunt în salon, amețit, dar o să dorm, apoi trebuie sa ma ridic si sa fac pași. Puțin câte puțin. Mă refac si comunicăm, apoi … la treabă. Mulțam fain tuturor', a transmis Constantin Zamfirescu.

Actorul Constantin Zamfirescu, alias Gogoașă de la Trăsniții, primele declarații după ce a fost externat: „Este o formă de cancer parșivă'Actorul Constantin Zamfirescu, alias Gogoașă de la Trăsniții, primele declarații după ce a fost externat: „Este o formă de cancer parșivă'

Gogoașă: „Este o formă parșivă de cancer … „

Datorită profesionalismului de care medicii au dat dovadă, Gogoașă este în afara oricărui pericol și se află acasă, în recuperare. Artistul a vrut să le spună fanilor săi că această boală nu dă niciun semn, iar rezultatele ei pot fi grave.

Citește și:

Gabi Szabo, confirmată pozitiv cu COVID-19! „Nu suntem feriți în niciun fel de acest virus'

Raluca Pascu, primele declarații după ce Pepe a anunțat divorțul: „Stăm acum la părinți'

Ozana Barabancea a donat plasmă, după ce s-a vindecat de coronavirus: „Așa cum Dumnezeu m-a ajutat pe mine și eu ajut la rândul meu'

Nu știu dacă v-am mai zis, este o formă parșivă de cancer care nu dă nici un semn și are se poate dezvolta până la etape foarte grave, până la T3, T4, știind că T4 este final și fără șanse. Eu am avut un T1 spre T2, acum sunt în recuperare', a povestit Constantin Zamfirescu la un live pe pagina de Facebook a trupei Sabotorii.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter