Actorul din „Fifty Shades of Grey” se afla la Nisa în ziua atentatului

Publicat pe

In ziua atacului terorist care a avut loc la Nisa, echipa filmului Fifty Shades of Grey se afla pe Coasta de Azur pentru a  filma partea a doua a trilogiei, „Fifty Shades Darker”.

 

Jamie Dornan

 

Jamie Dornan (nr Christian Grey) a povestit pentru ComingSoon.net cum l-a afectat tragedia: „A fost, cum va puteti inchipui, ingrozitor. Oriunde te-ai afla in lumea asta, nu poti ramane indiferent la asa ceva. Primul lucru pe care l-am facut dupa a fost sa ne asiguram ca toata echipa este teafara.'

 

Socul a fost cu atat mai mare pentru actor cu cat, desi filmarile au avut loc mai aproape de Monaco si toata echipa s-a stabilit acolo, acesta a ales locuiasca cu familia chiar in Nisa, pentru a avea mai mult spatiu.

 

Conform contractului aferent unui film de milioane de dolari, a doua zi dupa tragedie Jamie, alaturi de Dakota Johnson si de restul distributiei, au fost nevoiti sa revina la munca:

 

„Avem aceasta obligatie contractuala, de a nu intrerupe filmarile, asa ca a doua zi a trebuit sa revenim pe platou, ceea ce a fost foarte ciudat. Mi s-a parut gresit sa fie nevoie sa faci un lucru atat de frivol precum un amarat de film a doua zi dupa o asemenea tragedie', a relatat actorul.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter