Mihaela Rădulescu – Sărut pasional cu Felix Baumgartner la Veneţia

Publicat pe

Povestea de dragoste dintre Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner merge mai departe, cei doi bucurându-se acum de o vacanţă romantică.

 

Au ales Veneţia pentru a petrece câteva zile împreună şi nu au rezistat tentaţiei de a se săruta sub celebrul Pod Rialto, una dintre atracţiile oraşului.

 

Pe aproape toate clădirile apar săgeţi care duc spre acest pod, astfel că este imposibil să nu ajungi la el, indiferent în ce colt al oraşului te-ai afla.

 

Cei doi au călătorit spre Veneţia cu elicopterul pilotat de Felix, extrem de entuziasmat să viziteze pentru prima dată acest oraş extrem de frumos.

 

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner formează un cuplu de mai puţin de 2 ani. Au o relaţie la distanţă, dar se întâlnesc ori de căte ori programul lor le permite. „Când e să ne vedem sau ni se face dor, ne întâlnim într-o țară sau alta sau pe la jumătatea distanței', declara Mihaela într-un interviu pentru Viva!

 

Reticentă la început, Mihaela i l-a prezentat pe Felix şi lui Ayan, fiul ei, cei doi înţelegându-se, se pare, foarte bine.

 

Foto: Hepta, Facebook

 

Mihaela Rădulescu – Sărut pasional cu Felix Baumgartner la VeneţiaMihaela Rădulescu – Sărut pasional cu Felix Baumgartner la Veneţia

 

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter