Actorul Gérard Depardieu a fost acuzat oficial de viol. O tânără l-a acuzat de agresiune sexuală acum 2 ani

Publicat pe

La doi ani după ce o tânără a declarat că a fost agresată sexual în casa actorului, la Paris, Gérard Depardieu a fost pus oficial sub acuzare. Procurorii au solicitat redeschiderea acelui dosar, după ce au apărut noi probe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Inițial, acuzațiile au fost abandonate, iar cazul respectiv fusese clasat de către autoritățile franceze. Însă, tânăra respectivă a revenit cu o nouă reclamație, astfel că ancheta a fost realuată. Se pare că faimosul actor francez era chiar prieten cu familia presupusei victime.

Gérard Depardieu neagă că ar fi abuzat sexual de tânăra care a depus plângere. Mai mult decât atât, se pare că actorul este foarte deranjat de faptul că aceste acuzații au apărut în spațiul public. „Gérard Depardieu contestă în totalitate faptele pentru care este acuzat”, a afirmat avocatul actorului, Hervé Témime, pentru AFP.

Actorul Gérard Depardieu a fost acuzat oficial de viol. O tânără l-a acuzat de agresiune sexuală acum 2 aniActorul Gérard Depardieu a fost acuzat oficial de viol. O tânără l-a acuzat de agresiune sexuală acum 2 ani

Actorul Gérard Depardieu a fost acuzat de viol

Chiar dacă acum autoritățile franceze au decis să îl pună sub acuzare, nu este prima dată când actorul este implicat într-un scandal care îi pătează imaginea. El a făcut o serie de declarații și gesturi controversate în ultimii ani. De asemenea, a uimit pe toată lumea prin apropierea sa de Vladimir Putin.

Gérard Depardieu a devenit celebru în toată lumea cu rolurile în filme precum Cyrano de Bergerac, Jean de Florette şi Camille Claudel. Cu toate că nimeni nu îi neagă calitățile actoricești, viața personală a acestuia l-a transformat într-un personaj extrem de controversat.

Citește și: Cum a ajuns Dan Negru de la Antena 1 la alt post TV concurent: „Nimeni nu știe că am filmat la Kanal D”

Citește și: Gerard Depardieu o ataca dur pe Juliette Binoche

Citește și: Andreea Marin îl acuză pe fostul ei soț, Tuncay Ozturk, că a profitat de numele ei:„S-a căţărat pe umerii mei!'

Cine este, de fapt, Gérard Depardieu

Gérard Depardieu a fost al şaselea co­pil al unei familii extrem de sărace din Châteauroux. Aceasta este o localitate care se află la mai bine de 200 de kilometri de Paris. Tatăl său a fost un alcoolic analfabet. Mama sa nu i-a ascuns că, atunci când era însărcinată cu el, s-a gândit să-şi provoace un avort. A făcut acest lucru folosind o andrea.

Gégé, aşa cum îl alintă francezii, a avut o copilărie ieșită din comun. Când avea doar 12 ani a fugit de acasă, apoi s-a mutat cu două prostituate, Michelle şi Irène. A fost implicat în diverse infracţiuni, încă de la u vârstă fragedă. Din acest mo­tiv a și fost închis pentru o scurtă pe­rioadă. Când a împlinit 16 ani a ajuns la Paris, unde s-a prezentat la audiţii la Théatre Nationale Populaire.

„Până acum, am avut partenere minu­nate, de care m-am despărţit ulterior – dar în condiţii bune. Am rămas prie­teni. Divorţurile au fost mereu costisitoare, dar până la urmă e vorba doar despre bani. Nu-i mare lucru. Am avut şi copii cu aceste femei minunate, pe care încă le plac. 

Cred că putem învăţa totul de la femei. Eu unul am avut de învăţat îndeosebi de la cele cu care am avut şi relaţii amoroase. Dar am învăţat şi de la femei scriitoare, de la Virgi­nia Wolf sau Anaïs Nin, pe care le pre­fer în locul lui Hemingway, să zicem”, declara actorul la un moment dat.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter