Actorul Joe Lara din Tarzan și soția au murit într-un accident aviatic

Publicat pe

Actorul Joe Lara, devenit cunoscut datorită rolului său din filmul „Tarzan', și soția au murit. Avionul în care se aflau s-a prăbușit în Tennessee, iar presa de peste ocean a raportat că la bordul aeronavei se aflau încă cinci persoane, dat fiind faptul că era un avion de mici dimensiuni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Actorul Joe Lara din Tarzan a murit, alături de soția sa, la vârsta de 58 de ani. Avionul Cessna în care cei doi se aflau era deținut de biserica patronată de Shamblin Lara și urma să aterizeze pe Aeroportul Internațional Palm Beach, din Florida. În apropiere de orașul Smyrna, din statul Tennessee, aeronava s-a prăbușit, iar cei doi soți au decedat.

Celelalte persoane care și-au pierdut viața în accidentul aviatic sunt: pastorul Gwen Shamblin Lara, ginerele său, Gwen Shamblin Lara, pilotul avionului și alți trei angajați ai bisericii conduse de soția actorului Joe Lara.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Ioan Isaiu de când a renunțat la televiziune

Citește și: De ce a refuzat Kira Hagi să rămână în America: „Nu pot sta departe de…”

Citește și: Irina Loghin, dezvăluiri despre Revelioanele cu Ceaușescu: „A venit la cabina noastră și i-a zis lui Benone…”

Citește și: Îl mai ții minte pe Mr. Bean? La 66 de ani, Rowan Atkinson e greu de recunoscut

Tragedia a avut loc în cursul zilei de 29 mai și, 24 de ore mai târziu, autoritățile locale au sistat căutările pentru posibili supraviețuitori. Tot atunci au dezvăluit presei și identitatea celor 7 victime, toate declarate decedate.

Cine a fost Joe Lara, actorul din tarzan care a murit

Joe Lara, interpretul lui Tarzan, s-a născut pe 2 octombrie 1962 în San Diego, California. Bărbatul a fost cunoscut grație interpretării personajului Tarzan în filmul de televiziune „Tarzan in Manhattan' și în serialul „Tarzan: The Epic Adventures'. Printre filmele în care a mai jucat se numără: „American Cyborg: Steel Warrior', „Steel Frontier', „Warhead', „Armstrong', „Doomsdayer' etc.

Actorul Joe Lara din Tarzan și soția au murit într-un accident aviaticActorul Joe Lara din Tarzan și soția au murit într-un accident aviatic

„Indiferent de activitățile variate, aventurile, hobby-urile și lucrările lui Joe Lara, o constantă în viața sa a fost muzica. Joe era la liceu atunci când unchiul său, Danny, i-a dat primul lui set de tobe. În clasa a noua, Joe s-a înscris la un curs de chitară și-a luat prima chitară și nici că a mai renunțat la instrument de atunci.

Joe Lara și-a dedicat ultimii ani din viață copiilor orfani

Cu un program de muncă agitat, internațional, și multe ore petrecute pe platourile de filmare sau în camere de hotel, companionul constant al lui Joe era mereu chitara lui. Joe cântă la chitară, vocal, își compune propria muzică și își scrie piesele.

De-a lungul celor două decenii în care a fost actor, mulți fani de-ai săi au auzit despre iubirea sa față de muzică și au vrut să asculte piesele pe care le-a compus. În anul 2009, Joe Lara a produs și a lansat primul său album, 'Joe LAra: The Cry of freedom' (n.red.- „Joe Lara: Strigătul libertății'. De altfel, Joe Lara lucrează cu o fundație care îi ajută pe copiii ai căror părinți au murit aflați în serviciul militar.', se arată pe site-ul oficial al actorului, cu privire la viața sa profesională.

Sursa FOTO: Joe Lara official website.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter