De ce a refuzat Kira Hagi să rămână în America: "Nu pot sta departe de..."

Publicat pe

Deși familia a susținut-o să plece în America pentru a-și îndeplini visul, Kira Hagi, fiica lui Gică Hagi, a ales să rămână în România. Actrița a dezvăluit principalul motiv pentru care a ales să nu mai plece din țară deși își dorea o carieră peste Ocean.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Kira Hagi, fata lui Gică Hagi, a făcut câteva mărturisiri inedite despre cariera sa de actriță. Invitată la Antena 3, actrița a dezvăluit că își dorea de mică să trăiască visul american. Încă de la 14 ani se gândea la Statele Unite și la studiile în cinematografie pe care le-ar putea face acolo.

De ce a refuzat Kira Hagi să rămână în America: "Nu pot sta departe de..."De ce a refuzat Kira Hagi să rămână în America: "Nu pot sta departe de..."

De ce nu a plecat Kira Hagi în America

Kira Hagi a avut de spus numai cuvinte frumoase despre părinții ei. Actrița a mărturisit că în ei și-a găsit modelele în viața personală, cât și profesională. Kira spune că a fost educată frumos și că a văzut la părinții ei cât de dedicați au fost carierelor, acest fapt motivând-o să îi aibă ca mentori în viață.

„Părinții au fost mentori și pentru mine prin felul lor de a fi și prin faptul că s-au dedicat meseriei. Acest lucru a fost foarte important pentru mine', a spus actrița.

Kira a povestit și cât de mult și-a dorit să ajungă în America și cum acesta a fost marele ei vis – să lucreze în lumea cinematografică.

Eu am vrut să plec în America de la 14 ani și am avut visul acesta, să trăiesc visul american. Da, eu nu voiam să mă întorc. Îmi doream foarte mult să lucrez în lumea filmului, în cinematografie, și desigur industria cinematografică în America este imensă. Lucrul acesta m-a motivat, că doresc cu adevărat să lucrez în America', a mărturisit Kira.

Citește și: Kira Hagi joacă în același film cu Michelle Obama:

Citește și: Legătura dintre George Burcea și Kira Hagi, fiica Regelui fotbalului românesc.

Citește și: Surorile Gabor au cerut ajutor de la stat pentru înmormântarea tatălui.

Citește și: Andra și David de la Mireasa s-au împăcat, după ce au anunțat că divorțează:

Într-un final, după ce a ajuns în SUA și a studiat acolo, actrița s-a răzgândit și a ales să se întoarcă în țară. Kira Hagi a vorbit pe larg și despre această decizie radicală pe care a luat-o și și-a motivat alegerea făcută.

„Odată ce am ajuns acolo am realizat că nu îmi doresc să trăiesc visul american, ci visul meu. Și am realizat că nu pot sta departe de țara mea, de familia mea, de cultura mea. Dorul este un cuvânt intraductibil de care l-am simțit acolo, în America', a transmis Kira Hagi.

Kira Hagi, în același film cu Michelle Obama

Cu puțin timp în urmă, Kira Hagi a anunțat că va juca în același film cu fosta prima doamnă a Americii, Michelle Obama.

Fiica lui Gică Hagi a spus că va dubla vocea lui Mochi, în serialul „Gofre și Mochi' produs de Netflix. Kira a mărturisit că s-a distrat la filmări, dar nu a oferit detalii despre colaborarea cu Michelle Obama.

Dragi părinți sau mătuși sau unchi sau bunici, ați aflat de „Gofre și Mochi’? Este un serial pe @netflixro, iar eu știu de el pentru că m-am distrat teribil să dublez vocea lui Mochi. Așa că nu mă deranjează, dacă asta e noua mea poreclă!', transmitea Kira Hagi.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter