Legătura dintre George Burcea și Kira Hagi, fiica Regelui fotbalului românesc. Actorul a dezvăluit totul pe Instagram

Publicat pe

Cine s-ar fi așteptat la asta? George Burcea și-a lăsat fanii fără cuvinte cu un Instastory în care apare și Kira Hagi, fiica marelui fotbalist Gheorghe Hagi.

Legătura dintre George Burcea și Kira Hagi, fiica Regelui fotbalului românesc. Actorul a dezvăluit totul pe InstagramLegătura dintre George Burcea și Kira Hagi, fiica Regelui fotbalului românesc. Actorul a dezvăluit totul pe Instagram

Oricât de surprinzător ar suna, există o legătură între soțul Andreei Bălan și fiica regelui fotbalului românesc.

Citește și: De ce s-a stricat relația dintre Andreea Bălan și George Burcea.Ce spune solista înainte de divorț: „Unii oameni sabotează relații de iubire'

Fanii au rămas uimiți să constate că, printre actorii cu care George Burcea a avut o conferință online, s-a numărat și Kira Hagi. Totul a apărut într-un Instastory publicat de George Burcea.

Kira Hagi este și actriță și se pare că va urma să joace în următoarea piesă alături de George Burcea, notează cancan.ro.

Citește și: Nașul Aurelian Temișan i-a transmis un mesaj cu subînțeles lui George Burcea, după ce a anunțat că divorțează de Andreea Bălan. L-a taxat chiar la el în casă!

Fiica lui Gheorghe Hagi a urmat cursurile facultății de Teatru și Film New York din Las Vegas, aceasta fiind cotată drept una dintre cele mai bune școli de practică în producția de film. S-a remarcat în scurtmetrajele București, te iubesc' (2014) și Fragile' (2017), însă și în piese de teatru.

Se pare că în următorul proiect în care va fi implicat George Burcea la teatru, își va face apariția și Kira Hagi. Cel puțin așa reiese din story-ul postat de fostul partner al Andreei Bălan pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Instagram, Facebook, Captura YouTube

Citește și: Andreea Bălan, îngrijorată pentru soarta fetițelor, după despărțirea de George Burcea:”Vor avea acum o altă traiectorie în viață”

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter