Actorul Shia LaBeouf s-a căsătorit la Las Vegas

Publicat pe

Shia LaBeouf este cunoscut drept unul dintre cei mai nonconformişti actori de la Hollywood, iar acesta nu îşi dezice această etichetă nici când vine vorba despre viaţa sa privată.

 

shia1

 

Astfel, actorul s-a căsătorit cu Mia Goth, iubita lui, la Las Vegas, într-una dintre numeroasele capele ale oraşului, anunţă TMZ. Ceremonia ar fi fost oficiată de o sosie a lui Elvis Presley şi transmisă în direct.

 

Cuplul sa cunoscut în 2012 pe paltourile de filmare ale celei de-a doua părţi din filmul „Nymphomaniac' regizat de Lars Von Trier. În vara lui 2015, cei doi au traversat un moment de criză, după de au avut o ceartă violentă în public în timp ce se aflau în Germania, disputa fiind filmată de camerele unui hotel.

 

La începutul acestui an, cei doi şi-au anunţat logodna, actorul fiind convins că Mia este femeia vieţii lui. „Mia îl iubeşte cu adevărat şi face ceea ce nimeni nu a mai făcut pentru el. Shia este de părere că Mia îl inspiră pe artistul care trăieşte îl el. Se simte în largul lui să se comporte ciudat cu ea, iar ea adoră acest lucru la el', declara un apropiat.

 

Înainte de Mia, actorul a avut relaţii cu Carey Mulligan şi Karolyn Pho, şi au existat zvonuri că ar fi avut o idilă şi cu Megan Fox, partenera lui din „Transformers'.

 

 

 

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter