Secretul din casa Cătălinei Grama (Jojo)

Publicat pe

Se știe că Jojo (Cătălina Grama) este mare fan Marilyn Monroe, dar puțini știu că vedeta este fericita posesoare a unei fotografii originale din 1946 cu legendara actriță, imagine pe care a înrămat-o și care ocupă unul din pereții dormitorului.

 

jojo

 

Vedeta copertei Viva! de octombrie ne-a aratat fotografia cu pricina în ziua ședinței foto care a avut loc la ea acasă. Cadrul surprins de fotograful Joseph Jasgur înfățișează o Marilyn veselă și ingenuă, de pe vremea când aceasta se afla la început de carieră.

 

Pe spatele tabloului este certificată foarte clar autenticitatea imaginii, prin următoarele rânduri: 'Eu, Joseph Jasgur, certific că această fotografie neretușată 16×20 a lui Norma Jeane Dougherty, cunoscută și ca Marilyn Monroe, este un print original realizat după negativul original, când am fotografiat-o în martie 1946.'

 

tablou3

 

Joseph Jasgur a fost unul dintre cei mai faimoși fotografi din Epoca de Aur a Hollywoodului și unul dintre primii care au avut ocazia să o imortalizeze pe Marilyn Monroe pe vremea când era doar o fată cu multe visuri și niciun ban.

tablou1

De altfel, fotografia deținută de Jojo este făcută pe vremea când Marilyn doar aspira la celebritate, iar fotograful avea doar 26 de ani și un studio foto în Los Angeles. Despre acest episod,  Jasgur declara următoarele: ' Era o fată comună, simplă, care avea doar două rânduri de haine. Cele pe care le purta și cele care erau la spălătorie.'

 

Cătălina Grama ne-a povestit cum a intrat în posesia primului print după negativul original în interviul din Viva! octombrie, editie care este disponibila la standurile de presă din 1 octombrie.

 

Oana Popoiag

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter