O toamnă efervescentă cu VIVA! de octombrie

Publicat pe

Vedeta noului număr VIVA! este Cătălina Grama, care se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Noi am fost primii care au pășit în intimitatea casei sale, acolo unde locuiește împreună cu iubitul ei, actorul Paul Ipate, și cu fiul ei, Achim, iar timp de câteva ore am stat la povești ca niște prieteni vechi. Descoperă în materialul pe care ți l-am pregătit care sunt pasiunile ei, pe cine admiră, ce a inspirat-o în alegerea numelui fiului ei, dar și cum se pregătește pentru întâlnirea cu fiica ei.

 

viva-octombrie

 

În această ediție am aflat poveștile de succes ale designerilor români care au reușit să fie apreciați dincolo de Ocean. Află care sunt celebritățile ce poartă creații românești și inspiră-te din stilul lor. Nu rata nici imaginile de la Săptămânile Modei de la New York și Londra. Ediția noastră special dedicată modei include și un material de legendă despre cea care a fost Sonia Rykiel, dar și un interviu cu un designer apreciat de vedetele de la noi, Cristina Săvulescu.

 

Cu toate că poartă titluri regale și locuiesc în palate, prințesele și reginele zilelor noastre sunt la fel de active în mediul online ca oricare dintre noi. Descoperă în materialul noului nostru număr cine sunt acestea, iar apoi urmărește-le și tu activitatea. Și pentru că Instagramul este cea mai populară rețea de socializare, ți-am pregătit o listă cu orașele care, pe lângă lângă istoria bogată pe care o au, îți oferă posibilitatea să imortalizezi detalii unice la fiecare pas. Dacă rămâi în București, rezervă-ți câteva ore pentru board games, stai la povești într-un loc liniștit sau distrează-te descoperind alături de noi cele mai cool locuri din oraș.

 

VIVA! octombrie este disponibilă din 1 octombrie, la chioșcurile de ziare din București și din țară.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter