Kim Kardashian a rămas fără bijuterii de o mare valoare financiară şi emoţională

Publicat pe

Prezentă la Paris Fashion Week, Kim Kardashian a trecut prin cea mai urâtă experienţă, starleta fiind jefuită de 5 bărbaţi deghizaţi în poliţişti.

 

kim2

 

Aceştia au intrat în apartamentul de lux din arondismentul VIII în care locuia Kim şi i-au furat bijuterii extrem de scumpe, dar şi de o mare încărcătură sentimentală.

 

Paguba se ridică la aproximativ 10 milioane de euro, iar printre bijuteriile furate se află şi un inel din diamante de 20 de carate, creat de Lorraine Schwartz.

 

Se pare ca acesta ar valora 4 milioane de euro şi ar fi fost primit de la Kanye West, soţul ei. În urma cu doar câteva zile, Kim şi-a etalat bijuteria fabuloasă pe Instagram, ea fiind extrem de atrasă de bijuteriile foarte scumpe.

 

kim1

 

În plus, Kim Kardashian a rămas şi fără inelul de logodnă primit în 2013 de la Kanye. Acesta a fost desenat chiar de artist, este tot o bijuterie Lorraine Schwartz din diamante de 15 carate şi este evaluat la 2 milioane de euro. Aceasta bijuterie ar fi cea mai importantă pierdere pentru Kim, bijuteria având în acest caz o mare valoare sentimentală.

 

Kim a părăsit la câteva ore după incident capitala Franţei unde se afla alături de cele două surori alei ei, Kendall Jenner şi Kourtney Kardashian, cele 3 participând în această perioadă la Paris Fashion Week.

 

Foto: Instagram

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter