Actorul Victor Yila are grijă de Anca Pandrea la bătrânețe: „Toți au abandonat-o! Când ai multe necazuri…”

Publicat pe

Actorul Victor Yila are grijă de Anca Pandrea la bătrânețe. Actrița nu și-a mai refăcut viața după ce soțul ei, Iurie Darie, s-a stins din viață acum un deceniu. Cu probleme de sănătate și fără un cerc social restrâns, Anca Pandrea a mai rămas cu un prieten bun care o sprijină în fiecare zi. Actorul Victor Yila se asigură că nu-i lipsește nimic și chiar el îi face cumpărăturile sau o însoțește la spital. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Victor Yila are grijă de Anca Pandrea la bătrânețe. El s-a născut în Congo și crescut în Franța. El a devenit, astăzi, un actor de succes în România, având mai multe apariții tv. Vedeta joacă în Grupul Vouă, cea mai longevivă trupă de divertisment de la noi, care are la activ mai multe spectacole de teatru și umor prin țară. 

Actorul Victor Yila are grijă de Anca Pandrea la bătrânețe: „Toți au abandonat-o! Când ai multe necazuri…'Actorul Victor Yila are grijă de Anca Pandrea la bătrânețe: „Toți au abandonat-o! Când ai multe necazuri…'

Celebrul actor de culoare a găsit în România tot ce are nevoie și recunoaște că, în altă țară, nu ar fi realizat atât de multe lucruri. Vedeta se bucură atunci când este oprită pe stradă și oferă autografe fanilor. În afară de actorie, Victor Yila este cântăreț, profesor universitar la Facultatea de Construcții și joacă în echipa națională de fotbal a artiștilor. 

Citește și: Casă memorială de 100.000 de euro pentru Iurie Darie.Ce se întâmplă cu Anca Pandrea la 8 ani de la decesul actorului

Citește și: Motivul pentru Anca Pandrea nu merge la înmormântarea lui Alexandru Darie, fiul ei vitreg

Citește și: Explozii în regiunea separatistă Transnistria. Prima reacție a Kremlinului:”Știrile care vin de acolo sunt îngrijorătoare”

Citește și: Scărlătescu și iubita, prima apariție împreună la TV.Chef-ul a dezvăluit cum l-a cucerit Doina Teodoru

Actorul Victor Yila are grijă de Anca Pandrea la bătrânețe

În viața privată, actorul face la fel de multe lucruri ca în cea profesională. În timpul liber, Victor Yila, actorul din Grupul Vouă, are grijă de Anca Pandrea la bătrânețe și se asigură că nu-i lipsește nimic. Vedeta merge cu ea inclusiv la spital. 

„Mă ocup de Anca întru totul, de la a mă asigura că zilnic are mâncare gătită pe masă, până la a-i face cumpărăturile. Eu îi negociez totul, și cu femeia care vine să-i gătească. În rest, toți au abandonat-o! Când ai multe necazuri, lumea se mai distanțează, ea are și probleme financiare.

La orice oră din zi și din noapte primesc telefon de la Anca o ajut. Cu mașina, fac până la ea cam 10-15 minute, atât face și Ambulanța. Aș putea spune: sunt Victor Yila, salvatorul de la Salvarea București. În noaptea în care a leșinat în casă, am însoțit-o la spital, am stat la Urgență până la ora 04:00, alături de ea', a povestit Victor Yila într-un interviu pentru EGO.ro

Actorul Victor Yila: „Anca Pandrea își va dona moștenirea Statului'

Actorul de culoare are grijă de celebra actriță pentru că așa simte și nu așteaptă nimic în schimb, așa cum a fost acuzat: „toți prietenii au părăsit-o pentru că Anca nu a dorit să le lase casa moștenire. Mulți dansau în jurul ei, ca să le lase casa. Dar, lucrurile sunt clare. Anca Pandrea o donează statului. Va fi fi muzeu, așa că cine o ajută să o ajute de drag. Că nu primește nimic recompensă. Așa, nici eu nu mai pot fi acuzat că îi vreau casa. O ajut omenește, d-aia m-am băgat, fără interese obscure', a mai menționat el. 

Ce relație a avut Victor Yila cu soțul actriței, Iurie Darie 

Victor Yila, actorul din Grupul Vouă, și-a amintit de prietenia frumoasă cu Iurie Darie, cel care l-a ajutat în debutul lui pe scenă. Actorul susține că soțul Ancăi Pandrea l-a primit în Teatrul de Comedie și i-a oferit o mână de ajutor, gest pe care Victor Yila nu l-a uitat niciodată. 

„Iura m-a primit la Teatrul de Comedie. Atunci, toți actorii tineri eram aruncați într-o cabină comună. Eu eram cam slăbănog, stăteam într-un colț, iar Iura mi-a zis: ia vino cu mine în cabina numărul doi. M-a luat lângă el. Eu nu pot uita asta.

În cultura mea, așa se face pentru un gest important. Mi-a întins o mână de ajutor. Am fost prieten bun cu Iurie Darie. Dar, fiul lui, Ducu Darie, credea că îl ajut ca să moștenesc totul. Dar nu aveam ce, că lui îi dăduse casa din București, pe care o închiria cu 4.000 de dolari americanilor, și nici La mulți ani! nu îi spunea lui Iura, de banii aceia. Nu-și vorbeau', a mai povestit actorul pentru sursa citată. 

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Anca Pandrea 

La sfârșitul anului 2021, Anca Pandrea a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus, suferind și de insuficientă cardiacă pulmonară de gradul trei. Vedeta are probleme și cu coagularea sângelui, cu glanda și suferă și de gastrită. Actrița este obișnuită cu stările de leșin, iar una din cauze ar fi avut legătură cu alimentația, pentru că nu mănâncă sărat. 

Sursă foto: arhivă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter