Actorul-violator Alexander Zudor a fost dat în judecată de fosta soție. Ce a cerut femeia în instanță

Publicat pe

Actorul-violator Alexander Zudor a fost dat în judecată de fosta soție. După ce a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru viol și tentativă de viol, acesta a mai primit o lovitură grea. Judecătorii vor trebui acum să decidă în privința celor doi copii pe care artistul și fosta lui parteneră de viață îi au împreună. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Actorul Alexander Zudor a fost dat în judecată de fosta soție. Gestul femeii vine la ceva timp după ce asta a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru viol și tentativă de viol. Acum, judecătorii vor trebui să ia o hotărâre importantă în privința celor doi copii pe care artistul și fosta lui parteneră de viață îi au împreună.

Alexander Zudor a șocat întreaga țară, după ce s-a aflat că ar fi acostat diverse tinere, noaptea, în încercarea de a le viola. După ce și-a pus în aplicare planul diabolic, bărbatul chiar ar fi reușit, în unul dintre cazuri. În prezent, el a fost chemat în instanță chiar de către fosta lui soție, cea cu care are doi copii, într-un proces ce vizează „exercitarea autorității părintești', conform wowbiz.ro.

Citește și: Cine sunt Războinicii de la Survivor România 2022.Ce nume cunoscute se află pe listă

Citește și: Înregistrare video cu scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea:„Pe ce bază spui că sunt drogat și bețiv?'

Citește și: Monica Gabor a împlinit 34 de ani.Ce cadou i-a trimis Irinel Columbeanu în America

Citește și: Andreea Tonciu vrea să-și schimbe total înfățișarea și să-și facă operații estetice de 60.000 de euro:„Nu vreau să mă mai recunoască telefonul'

Actorul-violator Alexander Zudor a fost dat în judecată de fosta soție

Actorul Alexander Zudor este tatăl a doi copii rezultați dintr-o căsnicie anterioară. El și mama micuților s-au despărțit în urmă cu câțiva ani. În general, după un divorț sau o despărțire, autoritatea părintească se exercită de ambii părinți, în mod egal sau inegal, în funcție de interesul urmașului. Asta înseamnă că minorul poate avea domiciliul la unul dintre părinți, iar celălalt îi va oferi pensie de întreținere. De precizat e însă și faptul că, atât mama, cât și tatăl rămân responsabili în privința creșterii și educării copilului.

În cazul de față, însă, acest lucru ar fi foarte greu sua poate și imposibil de realizat, mai scrie sursa menționată anterior. Alexander Zudor va sta 7 ani la închisoare, astfel că nu va mai putea participa activ la viața de familie. În aceste condiții, fosta lui parteneră cu care are cei doi copii are nevoie de acordul lui în fiecare hotărâre pe care o ia, atât în privința instituțiilor de învățământ pe care ei le urmează, cât și pentru activitățile extracuriculare. Același lucru se aplică și în cazul unei eventuale probleme de sănătate care necesită acordul ambilor părinți. În plus, cei mici nu pot merge în vacanță cu cea care le-a dat naștere decât dacă au acordul scris al celuilalt părinte.

Acum, în funcție de solicitarea fostei soții a lui Alexander Zudor, judecătorii pot hotărî ca exercitarea autorității părintești să poată fi limitată sau ea ar putea primi autoritate exclusivă.

Ce se va întâmpla cu copiii lor

Decăderea din drepturile părintești se face doar în cazuri speciale. Potrivit art 507 din Codul Civil, autoritatea părintească se exercită de un singur părinte atunci când celălalt părinte este decedat, decăzut din drepturile părintești, pus sub interdicție, etc.

Vă amintim că Alexander Zudor a devenit cunoscut publicului după ce a apărut în diverse spoturi publicitare și videoclipuri. La finele lui 2020, actorul ar fi început să atace mai multe femei singure, pe stradă. El ar fi fost înarmat cu un cuțit, încercând să le convingă să întrețină relații sexuale cu el.

Ulterior, Alexander Zudor a fost condamnat la 7 ani de pușcărie pentru o faptă de viol și două tentative. În urmă cu ceva timp, mama copiilor lui l-a mai chemat o dată în instanță pentru pensia alimentară, dar a decis să își retragă plângerea după câteva ședințe.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter